Briošky s rozinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 597 kJ / 3 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,31 g |
Tuky | 93,47 g |
Vláknina | 17,38 g |
Cholesterol | 528 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 512,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z knihy od Marjie Lambert : Chlieb z domácej pekárne. Je to preklad z angličtiny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2010 10:49
3. 10. 2010 12:43
Pečte ako chcete, nepečte ak nechcete, je to vaše rozhodnutie, niekedy je múdrejšie mlčať.
2. 10. 2010 23:03
1. 10. 2010 19:55
Poznámka:
Recept je z knihy od Marjie Lambert : Chlieb z domácej pekárne. Je to preklad z angličtiny.
1. 10. 2010 19:45
29. 9. 2010 22:20
29. 9. 2010 22:15
29. 9. 2010 21:57
29. 9. 2010 21:42
29. 9. 2010 20:42
29. 9. 2010 20:32
Ďalšie pripomienky adresujte prosím do diskusie. Budeme všetci radi, ak aj vy pridáte výborný recept, zatiaľ tu od vás žiadny nie je.
29. 9. 2010 20:08
28. 9. 2010 16:38
A nikde netvrdím, že ide o "pravé" briošky, ktoré mimochodom aj vo Francúzsku podliehajú krajovým zvyklostiam a nepečú sa všade rovnako.
A čo je pravé ? Akú sú pravé halušky, pravá sviečková, atď ? Každý ich robí podľa svojich zvyklostí a rodinných tradícií.
Tento recept nie je z mojej hlavy, je z knihy . Vyskúšala som a chutili, je to chuťovo také, aké si pamätám z detstva z pekárne. Možno nie "pravé", ale dobré.
28. 9. 2010 11:48
A jen tak pro zajímavost-pravé francouzské brioche se dělají ze dvou druhů těst, které až spojením vytvoří tu pravou briošku.
19. 9. 2010 14:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 9 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 13 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 13 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cuketovo - celerové placičky z trouby
VACLAVKA123 uvařila před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Kerysha uvařil před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
VrboHele uvařila před 2 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Lennulinka uvařila před 2 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova uvařila před 2 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 3 hodinami
Sírovec v trojobalu
matice uvařil před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Vrtule1980 uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Bajja89 uvařila před 5 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Bajja89 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 receptů na brokolicovou polévku: Na zjemnění je skvělá smetana, nechte se inspirovat
Další recepty
Tématické fráze: briošky z domácí pekárny brioška z domácí pekárny briožka briošky recept z pekárny brioche recept máslové briošky domácí pekárna recepty briošek recept na francouzské briošky www babicovy dobroty cz francouzské briošky bryošky domácí briošky máslová brioška briozky recept máslová brioche recept brioška v domácí pekárně francouzská brioška brijošky brioška domaci pekarna
Suroviny: mléko, vejce, olej, cukr, zázvor mletý, květ muškátový, sůl, mouka hladká, droždí, rozinky, vejce, mléko, cukr krystal
Briošky s rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wjA
19 názorů