Zapečený pangasius s lečem a smetanou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 737 kJ / 1 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,15 g |
Tuky | 56,20 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 7,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: kniha: Pro mladé rodiny a šikovné hospodyňky:-)
Proti původnímu receptu: dala jsem hustější smetanu bez mouky
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2011 13:27
tento recept znám už delší dobu, a je úplně mňam mňam...
27. 9. 2010 12:58
Vypadá to hodně jedle Fotky jsou nádherné
26. 9. 2010 23:30
26. 9. 2010 20:42
+
26. 9. 2010 20:31
krása..
26. 9. 2010 19:43
Já jsem si to myslela, že je nějaké lepší, barevnější.
26. 9. 2010 19:22
Mílo, lečo používám jen domácí
26. 9. 2010 18:59
Vypada to dobre, nedavno jsem delala neco podobneho. Posilam 4. bodik.
26. 9. 2010 18:39
No to je náááádhera ty barvičky, ježíš já mám na to chut! Prosím dala jste lečo domácí nebo kupované?
26. 9. 2010 18:37
Krásná fotka
26. 9. 2010 18:33
To bude dobrota, jisto-jistě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zavařit okurky lze snadno. Máme pro vás rady, podle kterých zvládne zavařovat i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: zapečené rybí filé s lečem ryba s lečem rybí filé zapečené s lečem zapečený pangasius pankacius zapečený pangasius s rajčaty se smetanou treska s lečem filety s lecem pangas na smetaně zapečené filé s lečem filety zapečené s léčem koláč líné hospodyňky zapečená treska s lečem rybi file zapecene v lecu recept filety na leču pangasius s lecem v troube treska na leču zapékaná ryba s lečem pangas na rajčatech ryba v leču
Suroviny: pangasius, lečo sterilované, smetana, sůl, mouka hladká, olej
Zapečený pangasius s lečem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1W3
11 názorů