Vepřová pečeně na tymiánu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 305 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,00 g |
Tuky | 58,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 12. 2010 01:32
13. 12. 2010 11:06
13. 12. 2010 09:54
12. 12. 2010 18:44
12. 12. 2010 18:12
Jen se mi zdá 30 min. péct maso vcelku dost málo, ale v alobale jsem ještě nezkoušela. Nu což, uložím a vyzkouším
Pěkný recept
12. 12. 2010 17:25
12. 12. 2010 17:19
12. 12. 2010 16:11
12. 12. 2010 15:44
12. 12. 2010 15:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 11 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 26 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Císař Nero měl rád maso plněné masem, během hostin jedl vleže a mezi chody vyžadoval sex
Vánoční hodování v době renesance: Šlechta měla na stole 39 jídel, mimo jiné pečené skřivánky a „dítě s pudinkem v břiše“
Další recepty
Tématické fráze: veprova pecene veprova pecene recepty veprova pecene recept vepřové maso na tymiánu vepřové na tymiánu recepty z veprove pecene šťavnatá vepřová pečeně vepřová pečeně s tymiánem recept vepřová pečeně veprova pecene v alobalu vepřová panenka na tymiánu vepřová pečeně s kostí recept vepřová pečeně bez kosti recept pečeně na tymiánu svatecni veprova pecene veprova pecene bez kosti recepty recept na vepřovou pečení babicovy dobroty recepty 12.12.2010 vepřové maso recepty vepřové pečeně
Suroviny: pečeně vepřová, olej olivový, sůl, pepř, párek debrecínský, tymián
Vepřová pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92p8
10 názorů