Sváteční vývar z jeleních žeber
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 377 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,51 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 11,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 12,81 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Z trochou snahy jsem sehnal 2,5 kg jeleních žeber, něco jsem si nechal na upečení a z toho tzv. zbytku vznikla tato lahůdka.
Nudle jsou dle:
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2010 10:15
30. 12. 2010 22:04
30. 12. 2010 21:14
30. 12. 2010 20:55
30. 12. 2010 20:41
30. 12. 2010 19:29
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 11 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 16 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 37 minutami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 2 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 4 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 4 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 4 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: jelení polévka polévka z jelena jelení žebra jeleni zebra recept domácí nudle recept vývar z jeleních kostí polevka ze srncich zeber jelenia polievka polevka z jeleniho masa polévka z jeleních žeber jeleni polivka jeleni polevka recept jeleni zebra polevka jelenní vývar srnčí vývar polévka za srnčích žeber jeleni zebra recepty jelení maso vývar jeleni vyvar z kosti vyvar z jeleniho masa
Suroviny: žebra jelení, cibule, mrkev, petržel, celer, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, sůl, hrášek mražený
Sváteční vývar z jeleních žeber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koMJ
6 názorů