Domácí sekaná
Když se řekne sekaná, vybaví se většině z nás teplo domova a babičky kuchyně. Může se zdát, že je to docela obyčejné jídlo, ale není tomu tak. Za málo peněz, hodně muziky. Sekaná je zkrátka pokrm, po kterém se jen zapráší.
Suroviny pro 2 kusy
2 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 6 064 kJ / 1 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,69 g |
Tuky | 91,48 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 758 mg |
Sodík | 773 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 49,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept na sekanou mám od maminky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2017 13:42
František: pokud chcete vyjádřit nesouhlas s receptem, jen slušnou formou, prosím!
5. 12. 2015 13:28
Tekutý Hydrolyzát:
Nevim, co se tak divite? :D Nektere pekace se s poklopem neprodavaji. Mam doma jak s poklopem, i bez poklopu. Pouziji pak podle velikosti a hloubky. A pokud sahnu potom bez poklopu, tak to take resim alobalem. Tak jako i treba sefkuchari, kdybyste se zajimal o vareni ...
Nevim, co se tak divite? :D Nektere pekace se s poklopem neprodavaji. Mam doma jak s poklopem, i bez poklopu. Pouziji pak podle velikosti a hloubky. A pokud sahnu potom bez poklopu, tak to take resim alobalem. Tak jako i treba sefkuchari, kdybyste se zajimal o vareni ...
2. 8. 2014 11:19
Nakolik to pečete a jak dlouho?
4. 5. 2013 16:11
k sekané je výborné červené zelí a potom je to opravdová mňamka....
14. 3. 2013 09:36
každý přidává do sekané něco jiného,ale pokazit se nedá-leda připálit
8. 3. 2013 09:42
recept vypada super...přidám mrkev na hrubo strouhanou a cuketu a bude to mnamka.... před pečením ji lehce zapráším moukou a opeču do zlatista na pánvici...
10. 1. 2013 07:12
Můj syn ji udělá výborně. Vaří fantasticky , už se těším...
20. 12. 2012 13:24
S menším spožděním dneska bude k obědu sekaná-moje premiéraUž je v troubě tak uvidíme jak to dopadne
1. 12. 2012 19:16
Jako-dobrý ! Ale jen nechápu , proč když máte pekáč či skleněnou mísu , to zakrýváte alobalem ??? To jste k tomu v obchodě nedostali i vrchní část(vršek) ?????
18. 11. 2012 16:05
Tak sekaná už je v troubě!! jsem na ní moc zvědavá, je to moje premiéra vůbec není složitá na přípravu, jsem ráda za podobné nenáročné recepty. Chtěla jsem se zeptat jak důležitá je v receptu ta brambora? plní tam nějakou zásadní funkci? Děkuji za skvělý rychlý recept
14. 9. 2012 20:33
Dnes jsem tuto sekanou dělala. Opravdu výborná. Vůbec není tak pracná jak jsem se bála. Jsem úplný začátečník, ale musím říct, že se mi povedla
15. 5. 2012 14:42
Mám jí hotovou a netuším, na kolik péct... docela důležitá informace Pro mladší kuchařky je to docela důležité... a jak poznám, že je hotová? Děkuji za případné rady.
28. 3. 2012 18:23
Jdu na to!! Už mi tečou sliny
3. 2. 2012 17:16
25. 1. 2012 14:01
Tak uvidime , daljsem do ní jeste napul varena vejce. Jen jsem zvedavy, protoze ji pecpro moji polovicku,ktera chudinka lez v nemocnici. Jako prilohu delam samozrejme v ruce bramborovou kasi a zeleninovou prlohu moravanku.
Hezky den a diky za recept
Hezky den a diky za recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 22 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak ochutit mleté maso? Vybrali jsme pro vás nejvhodnější možnosti k ochucení jídel z mletého masa
Další recepty
Tématické fráze: domaci sekana sekaná recept recept na domácí sekanou domácí sekaná recept domácí sekaná pečeně recept domaci sekana recept sekaná domaci pecena sekana recepty domaci sekana pečení sekané sekaná domácí sekaná doba pečení doba pečení sekané recepty sekaná sekaná pečeně pečeme sekanou domácí sekana recepty sekaná pohlreich sekaná recepty na domácí sekanou
Suroviny: maso mleté, rohlík, mléko, vejce, česnek, majoránka, koření do mletého masa, pepř mletý, sůl, strouhanka, cibule, brambory, olej
Domácí sekaná
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G9N0
40 názorů