Chraime- ryba v omáčce
Suroviny
Porce: 1 ryba 3porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 259 kJ / 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,58 g |
Tuky | 2,31 g |
Vláknina | 15,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 54,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ryby zalezi kolik stravniku,pro nas pro 3 lidi 1ryba ale pokud mam navstevu tak 2 ryby
POZOR- dbejte na to nevarit rybu dlouho,jinak bude vysusena.
Dobrou chut
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2020 15:48
Jako rybu jsem zkusil pangase a byla to lahoda. Recept vřele doporučuji!
Gustavo Woltmann
4. 2. 2011 21:59
Anika; na toto jídlo se hodí jakákoliv ryba. I sladkovodní i mořská. Není to recept třeba na chobotničku a budeš to dělat z ryby. Opravdu se toho neboj.
4. 2. 2011 20:31
4. 2. 2011 20:27
4. 2. 2011 20:20
4. 2. 2011 20:17
4. 2. 2011 19:40
4. 2. 2011 19:40
4. 2. 2011 19:27
4. 2. 2011 19:22
4. 2. 2011 18:46
4. 2. 2011 18:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 14 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 19 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 32 minutami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 3 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Desatero - jak používat chřest v kuchyni. Oblíbené recepty na jeho zpracování a využití
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
Další recepty
Tématické fráze: ryba v omacce kusbara ryby recepty jak dlouho dusit rybu ryba na kosticky v omacce ryba v cervene omacce ryba v chili omáčce ryba recept rajcata ryba diskuze
Suroviny: olej, česnek, rajče, voda, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, koriandr, paprika sušená sladká, pepř, sůl, ryba
Chraime- ryba v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPKv
12 názorů