Turnedo Negro
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 081 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,10 g |
Tuky | 8,43 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Před podáváním můžete lehce posolit ale není třeba, omáčky maso osolí dostatečně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2011 08:56
17. 2. 2011 20:06
17. 2. 2011 17:11
17. 2. 2011 16:28
17. 2. 2011 16:26
17. 2. 2011 16:02
17. 2. 2011 15:46
Vítám tě na topkách, Fantome, ať se ti tu líbí .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 10 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Tuřín na zahradě: Nenáročná zelenina našich předků zachutná i nám
Další recepty
Tématické fráze: entercote rump steak recept švestkové víno recept hovězí entercote hovězí maso recepty teleci turnedo vareni hovezi maso švestkové víno recepty entercote steak recept hovězí turnedo rump steak příprava rump steak entercote recept rostena entercote recept recept entercote entercote hovezi co je entercote příprava rump steaku švestkové víno steak turnedo
Suroviny: roštěnec hovězí vysoký, olej olivový, omáčka rybí, ústřicová omáčka, omáčka sojová tmavá, máslo, víno švestkové
Turnedo Negro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gk1G
7 názorů