Makedonské maso
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 044 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 1,44 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2011 16:50
22. 2. 2011 22:28
22. 2. 2011 22:07
22. 2. 2011 21:57
22. 2. 2011 20:44
22. 2. 2011 20:42
22. 2. 2011 20:36
22. 2. 2011 20:34
22. 2. 2011 19:53
22. 2. 2011 18:50
22. 2. 2011 17:59
22. 2. 2011 17:44
22. 2. 2011 17:36
22. 2. 2011 16:25
p.s. zas to vypadá čerchmantsky dobře
22. 2. 2011 16:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 44 minutami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Rajčatový chleba
Přidáno před 22 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno 7. 6. 2024 07:02
Utopenci dle Borease
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Právě bylo uvařeno:
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
Tynaja uvařila před 22 minutami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
Dendadenda uvařil před 45 minutami
Míša řezy
hero.piggy uvařila před 46 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MoniTom uvařila před 1 hodinou
Béřovický králík
hcharvatova@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
bystrouska uvařil před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
RomanPustaj uvařila před 13 hodinami
Výborný makovec
VeronikaJimenez2024cz uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso po makedonsku hovězí maso po makedonsku vepřové po makedonsku hovezi po makedonsku makedonské nudličky makedonské recepty makedonsky tokáň makedonské hovězí maso kuře po makedonsku makedonska hovezi pecene makedonské hovězí makedonské hovězí nudličky veprovy plátek po makedonsku hovězí nudličky po makedonsku makedonské špagety makedonske veprove maso makedonský kuřecí plátek hovězí ořez-recepty makedonsky platek hovězí pečeně makedonská
Suroviny: maso hovězí, tuk, cibule, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, fazolky zelené, solamyl, víno červené, cukr krystal
Makedonské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx53
15 názorů