Pečené vepřové koleno
Recept ještě nebyl hodnocenPečené vepřové koleno je považováno za jedno z našich národních jídel. Připravit si ho můžeme snadno i doma. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění nás perfektně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pečené vepřové koleno je považováno za jedno z našich národních jídel. Připravit si ho můžeme snadno i doma. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění nás perfektně…
Podle podrobného postupu přípravu bramborových knedlíků zvládne určitě každý. Těsto využijeme nejen na bramborové knedlíky, ale připravíme z něj i noky, šišky nebo…
Na nepečeném cheesecaku si pochutnáte stejně jako na tom tradičním, ovšem s menší mírou námahy. Obvykle se připravuje do kulaté dortové formy, ale pokud spěcháte kvůli…
Kuřecí maso nabízí nepřeberné množství možností, jak ho v kuchyni zužitkovat. Zkuste z něj připravit třeba jednoduché pikantní rarášky - drobné kousky masa naložené v…
Punčové řezy najdeme skoro v každé cukrárně. Jsou krásné na pohled a chuť je zcela specifická. Můžete si připravit své vlastní a pohrát si s množstvím alkoholu, krásnými…
Kuřecí maso je díky své časové nenáročnosti ideální k přípravě rychlého oběda či večeře. Chuťově není výrazné, a proto ho můžete ochutit a kombinovat s jinými přísadami…
Punčové řezy jsou nejen vizuálně krásné, ale také mají zcela nezaměnitelnou chuť, které podlehnete. Podle tradičního receptu si je můžete upéct i doma, budou chutnat…
Masové směsi alá čína patří mezi velmi oblíbená jídla zejména kvůli své nenáročné přípravě. Nabízíme vám recept na rychlý oběd či večeři, na kterém si pochutná celá…
Krkovička je výborná na minutkové úpravy. Mírně prorostlé maso je dokonale křehké a nemá sklony k vysušení, jako třeba kotleta. Základem je vychucená marináda, ve které…
Zákusek nebe v hubě slibuje zážitek pro chuťové buňky. Návštěva jistě ocení křehké těsto, voňavou ořechovou náplň, která příjemně křupe a jemný máslový krém, který…
Kuřecí maso v křupavém těstíčku nikdy nezklame. Ať už k rodinnému obědu nebo jako chuťovka v podobě malých řízečků, vždy přijdou k chuti. S přípravou mohou pomoci i děti…
Není řízek jako řízek. Cikánský řízek je spíše smažená placička z kuřecího masa, avšak pokud vyzkoušíte tento recept, zajisté ho nebudete dělat naposledy. Zajímavá…
Oblíbené jídlo je pro Švédy skoro stejné jako pro Čechy knedlo-vepřo-zelo. Nemusíme na ně chodit do nejmenovaného obchodního řetězce, připravíme je snadno doma sami.…
Klasiku asijské kuchyně tentokrát připravíme trochu jinak. Jednoduchý recept na kuřecí kung pao zvládnou i začátečníci a pochutná si na něm celá rodina. Kung pao…
Kuřecí maso nemá příliš výraznou chuť, díky tomu se dá snadno dochutit rozmanitými způsoby. Marináda se zázvorem a kari je pikantní a voňavá. Maso zůstane po usmažení…
Kuřecí pikantní směs není zrovna vysoká gastronomie, ale chutná skvěle a uvařeno máte za pár minut. Nasládlá omáčka s trochou té pikantnosti skvěle funguje s rýží. Po…
Smutné je menu, když chybí dezert! Tento je pro dospěláky. Dětem vymyslete něco jiného, protože po vaječném likéru by se vám rozdováděly! Nebo prostě polovinu tartaletek…
Kuřecí maso se dá připravit na mnoho způsobů. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, máme zde pro vás recept na tyto kuřecí placky, které se skvěle hodí k obědu či k večeři…
Kuřecí prsa v těstíčku patří mezi velmi oblíbené rychlovky, které nikdy nezklamou. Ať už k rodinnému obědu nebo jako pohoštění na oslavě, vždy zmizí ze stolu velmi…
Máme tady něco pro mlsouny. Čokoládový dort dá práci, jeho výroba je určena těm pokročilým v pečení. Nicméně radost oslavence za tu práci stojí a spokojení strávníci…
Kdo dělá poctivý guláš, ten ví, že k němu patří pár důležitých bodů, které je potřeba hlídat. Náš guláš z vepřového masa si oblíbí každá hospodyňka. Všechny suroviny…
Dietnější verze české hospodské klasiky - guláše. Jeho příprava není tak časově zdlouhavá díky kuřecímu masu a navíc je ideální pro ty, kteří nemají rádi hovězí, nebo…
Třeboňské rybníky jsou v Česku velmi známé a právě z jejich okolí pochází tento oblíbený recept. Kapří hranolky jsou klasikou, na které si pochutnáme. Příprava je…
Rebarbora a jahody mají svoji sezónu na sklonku jara s přicházejícím létem. Obojí využijete při přípravě tohoto skvělého koláče. Díky kombinaci sladké chuti jahod a…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Dokonalý domácí bujon připravíme i ze zbytků a můžeme jej zamrazit na příště. V chuti předčí ten kupovaný!
Dortík k prvním narozeninám: Co v něm nesmí chybět a jak na pečenou i nepečenou variantu?
Holka u plotny radí: Jak na slavné Milionářské řezy? Bohatou chuť zajistí spojení tří složek!