Ohnivá pánev v bramboráku
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 098 kJ / 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,73 g |
Tuky | 26,42 g |
Vláknina | 15,03 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,04 g |
Sacharidy | 100,36 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 5. 2016 16:17
26. 5. 2016 11:56
10. 3. 2011 20:55
10. 3. 2011 20:28
5. 3. 2011 21:08
5. 3. 2011 21:04
5. 3. 2011 21:01
5. 3. 2011 20:59
5. 3. 2011 20:32
5. 3. 2011 20:28
5. 3. 2011 20:20
5. 3. 2011 20:16
5. 3. 2011 19:06
5. 3. 2011 16:43
5. 3. 2011 16:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 13 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 17 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 2 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 4 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 5 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 6 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Představujeme okurkový relish. Poradíme, jak zavařit okurky podle oblíbených světových receptů
Okurky máme rádi pro jejich křupavost a dietetické vlastnosti. Kromě salátů a kvašáků jsou vhodné i na pleťovou masku
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: ohnivé maso v bramboráku ohniva kapka omáčka k bramborákům ohnivá játra kuřecí ohnivé maso recept na plněný bramborák s kuřecí játrou ohnive maso s bramborakem co k bramborakum bramboráky s fazolemi omáčka k bramboráku bramborák na pánvi pánve na bramboráky bramboráky z ohnivkou bramborák s fazolemi co.k.bramborakum ohnivé maso na bramboráky neco k bramboraku omáčky k bramborákům ohnivé maso ohnive maso z drubeži jatry
Suroviny: játra drůbeží, cibule, lečo, kapie sterilovaná, okurky sterilované, omáčka sojová, koření chilli, kečup ostrý, pepř, sůl, olej, brambory, majoránka, pepř, sůl, vejce, kmín celý, mouka hladká, olej
Ohnivá pánev v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRR1
29 názorů