Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 105 kJ / 2 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,78 g |
Tuky | 213,37 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 7,71 g |
Sůl | 18,70 g |
Sacharidy | 37,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje improvizace, která se vskutku co do chuti podařila velmi!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 7. 2017 19:10
7. 3. 2011 13:44
7. 3. 2011 13:07
6. 3. 2011 23:09
6. 3. 2011 22:59
6. 3. 2011 20:15
6. 3. 2011 19:53
6. 3. 2011 17:50
6. 3. 2011 17:48
a bod za foto
6. 3. 2011 17:35
6. 3. 2011 17:28
6. 3. 2011 17:26
6. 3. 2011 17:05
6. 3. 2011 17:00
6. 3. 2011 16:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 2 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 4 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 8 hodinami
Focaccia s čerstvými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krůtí nudličky zapečené s ovocem (dámská jízda)
Ana_Kreb uvařila před 8 minutami
Kedlubnové placky
vaclava gregrova uvařila před 1 hodinou
Čočková polévka s uzeninou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Výborný banana bread
MTinka uvařil před 2 hodinami
Jarní rajská polévka s řapíkatým celerem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Sýrové karbanátky
motylv uvařila před 3 hodinami
Tvarohová pochoutka s piškoty
Efghi uvařila před 5 hodinami
Pudinkové řezy
vikinka09 uvařila před 6 hodinami
Marmeláda z jahod a rebarbory
veheshova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: marinovací jehla kovová maso se štávou masová jehla zbylé pečené maso pečené maso marinovací jehla recepty marinovací jehla masove jehly pecene veprove maso se stavou štáva z pečeného masa salám fuet marinovací jehla recept recepty na jehle masové jehle jehla maso na jehlach co je salám fuet delikatesní špízy vepřové maso na jehle recepty marinovací jehly
Suroviny: maso vepřové, slanina anglická, pórek, salám, paprika čerstvá červená, cibule, omáčka sojová, olej slunečnicový, zázvor, koření oregáno, rozmarýn, sůl
Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv8J
16 názorů