Blesková polévka s vaječnou jíškou
Není nad poctivý tažený vývar se zeleninou a vlasovými nudlemi. Ovšem ne vždy je čas a prostor k jeho přípravě. Když potřebujete připravit rychlou a chutnou polévku, sáhněte po tomto receptu, který nezklame a zahřeje v chladných měsících.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 915 kJ / 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,11 g |
Tuky | 42,19 g |
Vláknina | 6,43 g |
Cholesterol | 323 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 50,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tuto polévku vařím, když opravdu hodně spěchám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2020 16:48
30. 3. 2020 21:04
28. 3. 2020 19:05
23. 3. 2020 10:17
10. 6. 2019 13:35
9. 6. 2019 13:11
6. 4. 2019 18:40
25. 3. 2019 13:03
23. 3. 2019 10:37
Zeleninu jsme taky strouhali, u nás doma se tenkrát mražená zelenina nevyskytovala. Měli jsme ji rádi.
10. 3. 2019 13:39
15. 2. 2019 18:19
15. 2. 2019 13:12
24. 10. 2018 08:45
13. 9. 2018 20:30
13. 9. 2018 20:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přehled jídel, ve kterých počet hlavních surovin nepřesahuje 5
Čím zahustit polévky a omáčky? Jíška je klasika, ale co třeba vyzkoušet červenou čočku, pohanku nebo hrašku
Vývar, ať už zeleninový nebo masový, dovede vylepšit různá jídla a určitě se v kuchyni neztratí. Hodí se nejen do polévek a omáček
Další recepty
Tématické fráze: vaječné noky polévky knor knor recepty vaječne zavářky do polévek kmínová polévka s krupicí zeleninová polévka s jíškou polévka s vaječnými knedlíčky knor polévky recepty knor polévka s vaječnými noky kuchařka knor krupicová polévka s vaječným svítkem vaječné nočky vajíčková jíška cumlová polévka knor kuchařka zeleninové polévky s vaječnou jíškou rychlá vaječná polévka vaječný svítek vaječná jížka
Suroviny: máslo, krupice dětská, vejce, vývar drůbeží, polévková zelenina, sůl, petrželka
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxx0
82 názorů