Pstruh po florentinsku
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 441 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,94 g |
Tuky | 96,85 g |
Vláknina | 15,94 g |
Cholesterol | 106 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 22,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj neuvádím, neb jej nevím... Šmejdila jsem na všech možných webkách o rybách a vždy narazila na pár zajímavých receptíků a vytiskla si je. Pokud se mi podaří najít, doplním.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 8. 2011 20:53
10. 8. 2011 20:07
10. 8. 2011 20:01
Zrovna dnes jsem měla pstroužka na večeři. Byl grilovaný v horkovzdušné troubě. Tento vypadá taky moc jedle a je to příjemná změna
10. 8. 2011 19:11
+3Rybky taky můžu
10. 8. 2011 16:19
Sice nevím, jestli to ve Florencii dělaj , ale pstroužka můžu ve všech podobách
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 4 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 20 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: ryba po florentinsku recept na pstruha v troubě pstruh na špenátu pstruh v horkovzdušné troubě pstruh minutka příprava pstruha v horkovzdušné troubě recepty pstruh pstruh v troubě ryba po florentánsku minutky z pstruha pstruh spenat pstruh na spenatu recept pstruh a špenát recepty pstruh a listový spenar minutky ze pstruha pstruh, špenát recept rybapo florentinsku michany ovocny salat pstruh špenát recept pstruzi v horkovzdušné troubě
Suroviny: špenát listový, slanina anglická, cibule, česnek, pstruh, mouka hladká, sůl, pepř, máslo, víno bílé, smetana zakysaná, šťáva citronová
Pstruh po florentinsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7oG
5 názorů