Játrový sýr smažený v trojobalu
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,98 g |
Tuky | 9,31 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 78,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Byla jsem dnes večer už opravdu hodně líná a nechtělo se mi nic složitého k večeři vymýšlet. Tohle byla taková celkem chutná rychlovka bez ničeho, jen se zeleninkou, ale hodilo by se to i jako hlavní chod s bramborovou kaší a nějakým zeleninovým salátem. Není to finančně ani časově náročné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 1. 2023 23:34
1. 6. 2020 22:03
No, "Přání otcem myšlenky" neboli "Lidé rádi uvěří tomu, čemu uvěřit chtějí", že
1. 6. 2020 20:33
1. 6. 2020 20:11
1. 6. 2020 19:52
Já do použitých surovin vždy píšu ten název,který je uveden na obalu daného výrobku.V tomto případě"játrový sýr"
Ale jinak není problém obalit a usmažit sýr hranatého tvaru,jak píšu v popisku pod fotkou
31. 5. 2020 15:02
"Játrový sýr smažený v trojobalu"
No, pamatuji doby, kdy se ještě dbalo na rozdíl mezi
játrovým SÝREM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...
a
játrovým SALÁMEM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...
29. 7. 2012 15:42
Je to opravdu taková rychlovka a jak uvádím"pro začátečníky"nenáročné jak o financích,tak o časeDají se dělat různé laskominky,ale v dnešní době...
Ještě jednou díky
29. 7. 2012 14:30
15. 7. 2012 15:40
5. 9. 2011 16:04
Také jsem kdysi smíchala játrovou paštiku s kořením,vajíčkem a strouhankou na takové jako by "karbenátky"To osmažit šlo a nebyly špatné,ale paštiku,jako takovou bych asi též neměla odvahu osmahnoutUž jsem obalovala i hranatý játrový sýr ve staniolu,píšu to pod fotkou s játákem a také je to dobré.Hlavně záleží,jak tuhý ten játrák je-čím tužší,tím lepšíNení to na jídlo 3 x v týdnu,ale taková menší úleva pro"kuchtíky"a odpočinutí od velkého vaření
3. 9. 2011 22:23
3. 9. 2011 14:29
3. 9. 2011 14:07
2. 9. 2011 22:31
2. 9. 2011 22:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 8 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 10 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Elivet uvařila před 3 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Kacora13 uvařila před 5 hodinami
Domácí rizoto
honza3792 uvařil před 6 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 7 hodinami
Medová kachna
ZdeLena uvařila před 7 hodinami
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 11 hodinami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 12 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodová klevela jako od babičky: Na vynikající alternativu zavařeniny stačí jen dvě ingredience a skvěle ochutí lívance
Jahodový koláč s pudinkem a šlehačkou: Šťavnatý a nadýchaný dezert je třeba pořádně vychladit a krájet horkým nožem
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: smazeny jatrovy syr trojobal syr játrová paštika v trojobalu játrový sýr obalovaná paštika trojobal na sýr paštika v trojobalu játrový sýr recept játrový sýr složení recept na játrový sýr obalovana jatrova pastika trojobal obaleny jatrovy syr rychlý trojobal paštika v pozlatku jak obalit sir na smažení smazena pastika recepty z lanchmitu játrový sýr smažený syr v trojobalu
Suroviny: sýr játrový, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej, salát ledový, rajče, paprika čerstvá žlutá
Játrový sýr smažený v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE4o
20 názorů