Mlsná mrkev
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 6 368 kJ / 1 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,96 g |
Tuky | 104,00 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 315 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 132,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 11. 2011 21:25
Mlsná mrkev je pro mlsné jazýčky - to nejen dětí+
Šlehačku jsem dala ušlehanou, tvaroh s ní byl nadýchanější
Šlehačku jsem dala ušlehanou, tvaroh s ní byl nadýchanější
8. 9. 2011 19:55
No tedy! Všechny věci,které miluji! Dušenou mrkev, tvaroh, cukr...atd...mňam! Musím vyzkoušet!
6. 9. 2011 20:56
No určitě je to dobré, dělám podobně se syrovou mrkví, dokonce tu ten recept někde je.. + 5
6. 9. 2011 15:09
+4
6. 9. 2011 12:40
Já taky syrovou, ale jen proto, že doma mi tepelně upravenou moc nechtějí
6. 9. 2011 11:51
Stejně jako Severinka, také bych to viděla na syrovou mrkev. Dnes koupím tvaroh, ostatní mám doma a zítra bude zdravá svačinka.
6. 9. 2011 11:42
Šlehačka je tekutá,ale když ji našleháš nic nepokazíš. Syrovou mrkev bych nastrouhala najemno.
6. 9. 2011 11:09
spagetka:jo, vypadá to dobře, ale já bych tam tu mrvindu dala syrovou do toho tvarohu když si vzpomenu, tak bych si to mohla udělat zítra na sváču, i když je to pro děti
6. 9. 2011 11:03
Severinka:sevi, mně by tam zas spíš seděla ušlehaná, že by to zlehčilo a nadzvedlo, zároveň zpevnilo... No autorka určo odpoví, já to vyzkouším, mohlo by to být mňam
6. 9. 2011 10:57
spagetka:píše, že 4 lžíce šlehačky, tak to bych typla na tekutou
6. 9. 2011 10:49
Šlehačku už ušlehanou, nebo tekutou? Jinak to vypadá zajímavě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 5 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 8 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 9 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynuté ovocné knedlíky
Vrtule1980 uvařila před 9 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Bajja89 uvařila před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Bajja89 uvařila před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
Tamaraw uvařil před 4 hodinami
Fazolový guláš
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
Olfram uvařila před 4 hodinami
Vepřový bůček pečený v pečicím papíru
kamila29 uvařil před 4 hodinami
Špagety s masovými kuličkami
littleneo uvařila před 5 hodinami
Samosa - indická plněná taštička
Motylice uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Moderní zdobení dortů: Velký přehled 10 nejpoužívanějších dekorovacích technik
Jedlý papír je jeden ze způsobů moderního zdobení dortů, zákusků a perníčků
Jak vařit levně? Vládní úsporná kuchařka nabízí kolem 50 receptů. Najdete zde bezpracný perník, langoše i domácí rohlíky
Další recepty
Tématické fráze: recepty z mrkve jak sedělá dušená mrkev tvaroh mrkev cukr mrkev pro mlsně jazycky tvaroh mrkev recept mrkev recepty kuřeci maso mrkev mrkev tvaroh recept mrkev dušená s recept
Suroviny: mrkev, máslo, tvaroh, cukr, šlehačka
Mlsná mrkev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmWV
11 názorů