Zapékané halušky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 749 kJ / 2 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,23 g |
Tuky | 263,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 7,81 g |
Sůl | 19,50 g |
Sacharidy | 27,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Dobrou chuť
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2011 08:07
Bibinka: jahodové...? Bibi, ty máš určo šlehaju spojenou s jahodami, co?
Ale bez zelí nebo se zelím - určo je to výborné Díky za fotku, kterou jsi dodala
Ale bez zelí nebo se zelím - určo je to výborné Díky za fotku, kterou jsi dodala
25. 11. 2011 22:15
jahoda: já jí tam dala málo a trochu se vypekla a je znát jen maličko-nezdálo se mi to s ní až tak jahodové a dala jsem pak to zelí-tak nám to chutná, ale s tím zelím by zase někdo mohl říct, že tam nepatří.....
25. 11. 2011 21:58
Bibinka: tento recept mám také uložen k vyzkoušení, tak jsem ráda za foto, ale nějak nevidím tu šlehajdu
Představovala jsem si to trochu jinak
Představovala jsem si to trochu jinak
25. 11. 2011 21:55
loulova.v: U nás jsou halušky hodně oblíbené a často je dělám, ale takto zapečené je dělám poprvé, ale když jsem je jedla, dala jsem si do talíře kyselé zelí-to k nim alespoň u nás prostě patří Jinak bezva recept a dávám fotky+ 4.bod
28. 9. 2011 00:01
Rychlé a moc výborné
23. 9. 2011 16:21
To by vůbec nmuselo být špatné, navíc je to rychlé
22. 9. 2011 21:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: zapečené halušky mražené halušky halušky recept recept na halušky zapečené halušky se zelím halušky mražené smes na halusky priprava halusek co k haluskam halušky se zelím zapečené priprava mrazenych halusek zapečené halušky se špenátem mražené halušky se zelím mražené halušky příprava zapékané halušky se zelím recepty s haluškami zapecene halusky se smetanou zapečené halušky recept se zelím zapekane halusky s houbami špenátové halušky zapečené
Suroviny: halušky, cibule, slanina anglická, sýr niva, sýr eidam, smetana 12%, olej, sůl
Zapékané halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Bw0
7 názorů