Holandská sekaná v domácí pekárně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 935 kJ / 2 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,48 g |
Tuky | 132,87 g |
Vláknina | 3,28 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 7,58 g |
Sůl | 17,92 g |
Sacharidy | 90,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: www.pekarnomanie.cz
Dělala jsem jen z půl kila, takže jsem přidala 1 vejce, koření na Mleté maso, Con carne a tekuté chilli - dle chuti.
Po zchladnutí formy jsem obrátila a ještě dopékala 15 minut.
Bacha na manipulaci, mně při obracení praskla.
Jinak teprve se s pekárnou seznamuju a díky Cathleen za cenné rady
Ještě doplňuju, sekanou míchám a dochucuju v míse mimo pečku
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2011 10:44
Jj díky za rady, teprve se s holkou seznamujeme
5. 10. 2011 10:35
- výborná dobrota - sekané peču také v pekárně a také neotáčím nastavím pečení na 1.30 hodin a jak píše pidaeva, když není dopečená tak přidám - ona totiž nepeče tak dokonale jako trouba, ale sekané z ní jsou velmi štavnaté
30. 9. 2011 20:13
spagetka:ahojky, zdravím - já mám taky pekárnu, ale sekačku v ní obracet nemusíš, pokud není propečená, přidám ještě 10 minut a hlídám.....jenom postřeh..... :)))
30. 9. 2011 19:58
Rebi,sííí ,v pečce.Místo kastrolu pečka.Jo a šunkofleky taky.
30. 9. 2011 18:37
spagetko, mňaam, krásná sekaná. A pěkné fotky. +
30. 9. 2011 18:30
Pajaska:jak francouzské..jako v pečce
30. 9. 2011 18:24
Ladi,ty už taky řádíš s pečkou?? To je vynállez co?Nový mazlík žejo? Hele a francouzký brambory jsou také dobrý.Máš sekačku mooc pěknou a až budeš dělat znovu a s houbami,tak dej vědět včas joooo???Přijedu na véču.
30. 9. 2011 16:34
No vidíš,začneš nás vyučovat ,sekanou jsem v pečce ještě ani nezkoušela,ale zasluhuješ si bodík
30. 9. 2011 12:29
No, vidíš, jak to jde Já, mám problém i s normální sekoškou v troubě ,jo, posílám palec "hore", což znamená, že jde-"no, přeci plusík,puntík"
29. 9. 2011 21:18
Pěkný receptík+8také jsem sekanou v pečce nedělala,zkusím
29. 9. 2011 20:36
Hezky pečeš
29. 9. 2011 20:34
jsi šikula šikovná!
29. 9. 2011 20:00
no super receptík
29. 9. 2011 19:51
no vidíš, já jsem sekanou ještě v pekárně nezkoušela
29. 9. 2011 19:30
Jooo holky, až prej zítra, neb je spapkáno....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 15 minutami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 4 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 6 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 8 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: holandská sekaná sekaná pečená v pekárně pečení sekane v domácí pekárně sekaná pečená v domácí pekárně holanska sekana maso v domácí pekárně pečená sekaná v pekárně pečení masa v domácí pekárně holandska sekaná recept pečení sekané v pekárně pecena sekana v domaci pekarne americká sekaná pečená domácí sekaná domácí sekaná domácí sekaná se sýrem pečené maso v domácí pekárně jak se peče sekaná v pekárně pečená sekaná domácí domácí pekárna maso recepty na sekanou v domaci pekarně
Suroviny: plecko, vejce, sýr, mléko, smetana ke šlehání, maggi, koření na americké brambory, strouhanka
Holandská sekaná v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7W1O
17 názorů