Jelení steak se švestkovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 736 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 1,97 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo zvěřiny bude chutnat omáčka určitě i k vepřové panence nebo klasickému steaku. Takže kdo nemá zvěřinu, ať nezoufá :-)
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2013 22:49
Michal:Tak budu držet palce, ať to vyjde. Něco podobného s liškovou omáčkou tady mám taky http://www.toprecepty.cz/recept/31276-jeleni-steak...
11. 3. 2013 22:35
Budu vařit na závěrečné zkoušky ale z liškovou omáčkou a rozmarýnovými bramborami :)
3. 11. 2011 16:05
Jana Remkova:Nestíháme to všechno ani prohlédnout, viď
3. 11. 2011 15:59
A mi to nějak uniklo!
3. 11. 2011 15:40
tejaja:Terezko, nějak mi uniklo, žes mi to pochválila. Děkuji moc
2. 11. 2011 18:34
Pekný recept Čerstvé jelenie mäso nemám možnosť, ale mrazené v obchode je. Žeby som to skúsila na sviatky ? V každom prípade bod máš už teraz
2. 11. 2011 09:11
Chci vám všem moc poděkovat za potěšující komentáře. A jak jsem již psala, omáčka se hodí i k jinému masu, nejen jelenímu, ale i k jiné zvěřině, vepřovému i hovězímu a třeba i ke kachním prsům.
2. 11. 2011 00:29
Krásný recepta omáčka je také parádní+14
1. 11. 2011 23:18
Šmankote to vypadá dobřejelena jsem taky ještě nejedla, jen dančí a srnčítaky jsem myslela, že tihle jsou jen v zoo ale ukládám pro případ, že by náhodou nějaký paroháč byl na dostřel švestkovou dělám také, ale s povidly a sušenými švestkami, s čerstvými jsem to ještě nejedla
1. 11. 2011 23:12
Andrejko, tak na tomhle by si pochutnal manžel, ten zvěřinu miluje +
1. 11. 2011 21:14
varilamyskakasicku:Na lítání venku mám dva kluky, to bohatě stačí
1. 11. 2011 20:57
1974andrea:superka,soused, ryby chytám taky, jen je ale pouštím zpět, nemám na to, je pak nepustit do vody,jsem na zvířátka měkká, mám retrívra, ty nemáš péjska??Baraček, pejsek není??To by jsi ale pak měla pak pohyb mezi lidma, ven s ním, jéje
1. 11. 2011 20:46
1974andrea: máš SZ
1. 11. 2011 20:23
maris:No kilčo navíc bych snad ještě uvezla, klidně
1. 11. 2011 20:21
1974andrea: andrejko, dej si pozor, abych Tě nevzala za slovo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké druhy masa použít při přípravě steaků? Poradíme, z čeho můžete vybírat
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: švestková omáčka kluci v akci jelení kýta steak jelen sika recepty zvěřina se švestkovou omáčkou jelení guláš kluci v akci steak z jeleni kyty jelen sika kýta recept steaky z jelení kýty hovězí se švestkovou omáčkou kluci v akci švestková omáčka jelen sika kýta recepty jelení svíčková steak jelen sika recept jeleni se svestkovou omackou švestková omáčka,kluci v akci srnčí se švestkovou omáčkou recepty jelen sika kluci v akci zvěřina švestkova omáčka se zverinou povidlová omáčka k panence
Suroviny: kýta jelení, tymián, rozmarýn, jalovec, balsamico, olej, sůl, švestky, cibule šalotka, houby, víno červené, vývar, cukr třtinový, sůl
Jelení steak se švestkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N51p
35 názorů