Rychlý medovník
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 622 kJ / 3 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,04 g |
Tuky | 65,62 g |
Vláknina | 10,25 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 3,60 g |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 603,14 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2011 12:20
Tak Kokosko....šup a přidej další super recepty...teď by se hodilo něco k Vánocům
8. 11. 2011 19:15
Šárko jsem rád že se ti recept zamlouvá i já mám tento medovník moc rád
8. 11. 2011 09:20
Tak jsem ho včera udělala a je opravdu vynikající. Kokosce díky za super recept. Dala jsem to do dortové formy. Šel krásně rozpůlit a nedrolí se. Těsto je krásně vláčné. Akorát jsem dala více medu a pekla cca 50 min na 150min.
7. 11. 2011 09:48
tak něco takového už dlouho hledámurčitě vyzkouším
7. 11. 2011 00:40
6. 11. 2011 18:02
Skusím
6. 11. 2011 17:31
Kokoska:děkuju..teď už rozumím a Šárka má dobrý nápad, dát to do dortové formy, zkusím to
6. 11. 2011 17:18
Super je ho udělat do kulaté dortové formy, rozpůlit a vyplnit krémem. Zbytkem krému potřít vrchní díl a posypat strouhanými ořechy. Salka většinou hodně zbyde, takže i po okrajích.
6. 11. 2011 16:43
+5
6. 11. 2011 16:28
je tam med a dost cukru,musí se to péct pomalu,aby nezčernal,ale jen zhnědldo 150°C zvětšuje objem,při 200°C hnědne
6. 11. 2011 16:15
Vypadá to moc dobře,vyzkouším
6. 11. 2011 15:46
6. 11. 2011 15:42
rebeka:rebi, autorka píše o zvětšení objemu a pak teplotu zvýšit, podle mě by se tedy tou vyšší teplotou asi objem nezvyšil, protože by se to zapeklo a asi by se to mohlo "sbrousit", ale to je jen můj názor podle popisu.
Jinak se mi to taky líbí
Jinak se mi to taky líbí
6. 11. 2011 15:40
recept se mi líbí a asi ho brzy upeču
jenom mi není jasné to pečení..napřed 150 st a pak přidat
já to většinou dělám naopak
ono to má nějaký spešl význam tady
jenom mi není jasné to pečení..napřed 150 st a pak přidat
já to většinou dělám naopak
ono to má nějaký spešl význam tady
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 1 hodinou
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 7 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 7 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 9 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 19 minutami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 30 minutami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 1 hodinou
Těstoviny s kuřecím masem v delikatesní omáčce
MaminkaVladuska uvařil před 2 hodinami
Vepřová plec s řapíkatým celerem v PH
PetrPandy uvařila před 2 hodinami
Jablkový koláč s pudinkem
Kabatek uvařila před 3 hodinami
Jablkové kostky s pudinkem
Kabatek uvařila před 3 hodinami
Koláčky k odpolední kávě
Verunka 81 uvařila před 3 hodinami
Hovězí burrito (tex-mex)
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Od podzimu do jara se v obchodech objevuje ředkev. Je to výborná i zdravá zelenina, ale ne každý ji zná a používá
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: rychlý medovník rychlý medovník recept recept na rychlý medovník rychlí medovník na plech medovník na plech jednoduchý medovník na plech rychlí medovník rychlý medovník na plech medovník recept na plech korpus na medovník rychlý recept na medovník medovník rychlý medovník recept medovnik vánoční medovník na plech rychlomedovník recept medovník na plech recept na rychli medovnik medovník rychlý recept jednoduchý medovník
Suroviny: skořice mletá, vejce, mouka hladká, cukr krupice, olej, smetana kysaná, soda jedlá, med, mléko kondenzované, máslo, oříšky
Rychlý medovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V02M
14 názorů