Dobré pečené krkovičkové plátky
Šťavnatá a křehká vepřová krkovice s vůní česneku a pórku je výborný a nenáročný recept na nedělní oběd. Ať již s bramborem nebo s knedlíky zachutná a nasytí rodinu. Jistě se bude ve vašem jídelníčku často opakovat.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Další improvizace. Podávala jsem s bramborovým knedlíkem, ale mohl by být i houskový nebo brambory i rýže. Kombinace byla velmi dobrá a krásně zahuštěná tou cibulí a pórkem. Použila jsem k pečení i ty kosti, které jsem rozdělila a byla silnější šťáva.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2023 22:02
19. 3. 2022 22:21
19. 3. 2022 20:18
28. 12. 2014 17:09
28. 12. 2014 14:33
12. 10. 2012 18:11
14. 11. 2011 22:23
14. 11. 2011 18:25
14. 11. 2011 00:36
13. 11. 2011 19:58
13. 11. 2011 19:21
13. 11. 2011 19:21
13. 11. 2011 19:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 10 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 15 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 2 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 3 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 3 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 3 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Oregano čili dobromysl známe z jihoevropské, mexické i české kuchyně. Voní podobně jako majoránka a stejně tak se používá
Další recepty
Tématické fráze: krkovice v troubě recepty krkovice bez kosti pečený krkovice veprova pecene bez kosti platky recept plátky krkovice v troubě vepřová pečeně bez kosti plátky recepty pecene platky krkovice plátky v troubě veprova pecene s kosti platky pečený krkovička platky krkovice jak dlouho se peče krkovice pečena krkovice krkovice plátky recepty vepřová pečeně bez kosti plátky pecena krkovice se spenatem krkovice recepty bez kosti plátky pečená krkovice v troubě pecene krkovice v troubě pečené krkovice
Suroviny: krkovice s kostí, cibule, česnek, pórek, kmín celý, rozmarýn, tymián, mouka, vývar masový, sůl
Dobré pečené krkovičkové plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GQx0
13 názorů