Jablkové paštičky s játry
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 779 kJ / 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,85 g |
Tuky | 39,68 g |
Vláknina | 8,85 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 37,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept byl v časopise Kuchyně, tam se ale připravoval z vepřových jater a ještě byl na dokořenění použitý muškátový květ a koriandr. Já jsem toto koření neměla k dispozici, ale vyzkoušela bych to s ním.
Recept předávám dál těm, co mají rádi netradiční kombinace.
Vydlabanou dužinu můžeme použít na ovocný salát nebo uvaříme kompot.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 1. 2012 18:10
Všem děkuji
28. 12. 2011 18:39
Maruško, to je ale krása +
28. 12. 2011 10:28
Merylasvelmi povedenéudělení bodíku je zasloužené
27. 12. 2011 22:04
Zajímavý receptík
27. 12. 2011 19:03
to se mi líbí, jen hlasuju pro červenou cibuli
27. 12. 2011 18:43
Maruško, to je opět Tvůj další "majstrštyk". Krásné+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 43 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jahodové dezerty a jiné dobroty: Užijte si jahodovou sezónu naplno. Máme pro vás ty nejlepší recepty
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: recept na pastiku s jablky jablkovy kompot co s nim kuře na paprice s játry
Suroviny: jablko, játra kuřecí, cibule, slanina anglická, sůl, pepř mletý, víno červené, petrželka, pečivo
Jablkové paštičky s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x73l
6 názorů