Pečené morkové kosti na česnekové topince
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,83 g |
Tuky | 57,46 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,17 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2023 10:01
9. 2. 2012 16:46
9. 2. 2012 11:48
9. 2. 2012 11:16
9. 2. 2012 11:02
Pro nás je to zbytečné.
Jinak super foto.
9. 2. 2012 10:41
9. 2. 2012 06:24
9. 2. 2012 03:05
Že se kosti mají máčet, jsem vygooglila a nejspíš to bude pro vyplavení větší části krve - voda byla červená. Stejně tam trochu zbyla, je to to tmavé po upečení na fotkách.. Lepší by bylo vodu párkrát vyměnit.
Jinak Bibi, to víš, že z pečených a vydlabaných kostí bude dlouze tažený vývar...nikdy nevynechám jedinou příležitost k výrobě vývaru, fakt nevyhodím ani odřezky z masa, natož takovouhle parádu... Skoro se stydím, ale já vyvařím i opečené kosti, zbylé z kolínka - je z nich nakonec vynikající hustý rosol...
9. 2. 2012 00:44
8. 2. 2012 23:42
8. 2. 2012 22:47
Brzy se nám uzdrav a ať tě to přestane bolet)
8. 2. 2012 22:42
8. 2. 2012 22:33
8. 2. 2012 21:58
8. 2. 2012 21:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 13 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 14 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 40 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 52 minutami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 3 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 3 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 3 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 3 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek
Další recepty
Tématické fráze: pečené kosti pečený morek morkové kosti morková kost morek z hovezích kosti recept pečení kostí morkové kosti recept vývar z pečených kostí hovězí vývar z pečených kostí recept na morkové kosti morková kost recept morek na topince pečené hovězí kosti pečené maso s kostí topinky s morkem morek z hovězích kostí morek z kosti recept morková kost pečené kosti na polévku pecfna morkova kost
Suroviny: kost hovězí morková, petrželka hladkolistá, česnek, cibule, olej olivový extra virgin, bageta
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O35
24 názorů