Huspenina z vepřových loktů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 288 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,58 g |
Tuky | 0,19 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Proč lokty?
Já prostě předním kolínkům z prasete říkám lokty :)
Zeleninu tam nemíchám ze zvyku - nemám rád, když se to pak na řezu zbytečně drobí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2021 14:25
5. 9. 2020 11:30
Rcp ucházející tedy až na tu želatinu, že
...ale název fantastický
10. 3. 2013 12:21
4. 5. 2012 09:40
4. 5. 2012 07:31
3. 5. 2012 20:48
3. 5. 2012 20:36
Jsou tam jen pro dekorativní účel,čemuž odpovídá jejich množství
3. 5. 2012 20:24
3. 5. 2012 19:35
3. 5. 2012 19:29
3. 5. 2012 19:24
3. 5. 2012 19:06
3. 5. 2012 18:09
3. 5. 2012 16:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 10 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 33 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 48 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Cheesecake - luxusní dezert pro příjemný chuťový a estetický zážitek. Jak udělat pečený i nepečený
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: huspenina z vepřového kolena vepřová želatina huspenina z kolena huspenina vepřová huspenina recept na sulc vepřové koleno huspenina huspenina recept vepřový sulc sulc recept recept na huspeninu vepřové koleno sulc želatina z vepřových kůží huspenina z uzeneho kolena vepřová želatyna vepřový sulc recept želatina z veproveho masa recepty na sulc postup uvaření huspeniny zelatyna z veprovych kůži
Suroviny: koleno vepřové, želatina, koření nové koření, pepř bílý, žampióny, bobkový list, sůl, cibule, ocet
Huspenina z vepřových loktů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAyl
14 názorů