Jahodový hrk
Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Energie | 14 253 kJ / 3 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,36 g |
Tuky | 151,62 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 448,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na velký plech dejte dvojitou dávku surovin.
Původní recept je právě na velký plech, ale ne s hrk krémem, ale s tvarohem, cukrem a rumem, zalitý vitacitovým pudinkem. Vitacit se sehnat nedá, ostatní podobné nápoje jsou moc cítit umělým sladidlem, proto používám džusy.
Lze použít jakékoliv kompotované ovoce, podle druhu ovoce volím příchuť džusu.
Hrk-hrk krém jsem dala proto, že mi u Ole pudinku začíná propadat lhůta. Výhoda u tvarohového krému je ta, že můžete dát sezonní (tvrdé)ovoce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2016 18:54
Tentokrát jsem místo jahodového kompotu použila višně z mrazáku. Dala jsem je do rendlíku s pár lžickami hnědého cukru a chvíli povařila. Pak už byl postup stejný jako s kompotem. Džus jsem měla vícedruhový. Uvařila jsem celý litr se dvěma pudinky
19. 5. 2012 16:19
lenina: to je škoda já miluju jahody, jejich vůni.. a jahodová sezona pomalu začíná a co se týče jogurtů.. to máš pravdu.. proto zásadně kupuju jen bílé, dochutím vlastní marmeládou nebo javorovým sirupem..
19. 5. 2012 15:29
rebelka: dřív jsem je měla ráda a moc, ale od jisté doby mi nechutnají výrobky z jahod. Jogurty, nedej bože jahodový kompot. Cítím z toho takovou divnou pachuť a umělinu. Vždy mi také v jahodové sezoně vadolo, že jsou jahody všude a ve všem. Jednou mamka udělala jahodový kokteil. Udělalo se mi po něm neuvěřitelně špatně, a od té doby je nemusím
19. 5. 2012 14:54
chocolate: co jááá se ví... čert vem fotku.. ale ta chuť... ta chuť
19. 5. 2012 14:50
lenina:Co do fotky...my papálisti máte tak barvitou představivost, že bys zírala.Viď Rebi..+8
19. 5. 2012 14:46
lenina: jáák bohužel.. něco jahodového jahody jsou úúžasné manžel ví, co je dobré
19. 5. 2012 14:44
Všem děkuji za kladné reakce. I když osobně jahody ráda nemám, tak tohle mi docela i chutná. Manžel jahody miluje,tak musím občas bohužel udělat i něco jahodového.
JitkaS: Fotila jsem to v takovou divnou hodinu, že nebyla ještě tma, ale toho světla také už moc nebylo. S bleskem to bylo zase moc "přesvícené". Z deseti fotografií jsem vybrala to nejslušnější. Příště to bude snad lepší
JitkaS: Fotila jsem to v takovou divnou hodinu, že nebyla ještě tma, ale toho světla také už moc nebylo. S bleskem to bylo zase moc "přesvícené". Z deseti fotografií jsem vybrala to nejslušnější. Příště to bude snad lepší
19. 5. 2012 14:20
Včra jsem dělala něco podobného bez želatiny a s mandarinkami. Vděčné a rychlé řezy
19. 5. 2012 14:11
19. 5. 2012 09:17
Chutný moučníček na víkend škoda jen těch tmavých fotek, mohly lákat ještě víc
19. 5. 2012 08:03
Může být dobré
19. 5. 2012 08:01
pěkný moučník já jsem četka "krk" místo hrk
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 19 minutami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 4 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 6 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 8 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: buchta hrk krk hrk krk jahodový kompot s rumem hrk hrk řezy s jahodami jahodový buchta hrk hrk s jahodami hrk krk buchta hrk hrk dort s jahodami hrk hrk buchta s jahodami řezy hrk krk jahodové řezy hrk hrk hrk krk mandarinkové řezy hrk hrk krém hrk hrk řezy jahodová buchta hrk hrk jahodový kompot hrk krk řezy hrk hrk kolac hrk krk hrk hrk do dort.formy
Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, prášek do pečiva, kakao, vejce, voda, olej, šlehačka, pudink, kompot jahodový, džus jahodový, pudinkový prášek, cukr vanilkový
Jahodový hrk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8ZY
12 názorů