Kysané zelí zapékané s vepřovým masem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 720 kJ / 1 606 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,45 g |
Tuky | 64,59 g |
Vláknina | 56,04 g |
Cholesterol | 241 mg |
Sodík | 12,30 g |
Sůl | 30,50 g |
Sacharidy | 96,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2021 15:35
Dobrý recept
17. 9. 2020 01:00
Tento recept je úžasná věc jako příloha u nás vede k tomuto receptu bramborový knedlík a nejlepší bramborové noky ěkuji
4. 5. 2015 21:49
Silvie: jde to i bez příloh nebo co k tomu?
1. 5. 2015 23:32
Tohle je klasicky BIGOS, polske tradicni jidlo.
8. 12. 2012 21:08
Mňam
8. 12. 2012 19:49
Zrovna je to v troubě :) tak uvidíme....
1. 12. 2011 15:09
Tohle jídlo je neskutečná dobrota, udělala jsem to sice z bůčku, takže to bylo strašně mastné, ale v sobotu se na něj chystám znovu a použiju trochu libovější maso. Fantastické!
4. 5. 2011 20:03
Vynikající
26. 2. 2011 15:21
to nemá chybu...
20. 2. 2010 22:54
jen to zapékání.....to jako přikryté??? Já jen že to už dělám
17. 12. 2009 23:07
segedýn vypadá to jednoduše a taky ukládám. Kluk bude jásat, segedýn miluje.
17. 12. 2009 23:01
Musym vyzkoušet asi to bude mnamka ukladam.Krasne fotky.
19. 11. 2009 10:20
Ukladam a urcite udelam. Jen jsem to videl na fotce tak mam hlad!
Bodika yes:
Bodika yes:
18. 7. 2009 14:44
Je to opravdu výborné a kdo má rád "vepřo-knedlo-zelo", nebo "segedínský guláš", přijde si na svéje to chutí něco mezi tím Budu dělat častějidala jsem fotky a bodíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 6 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 9 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 37 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 43 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: kysané zelí recept zelí recepty kysane zeli vepřové maso pečené na zelí zelí vepřové na zelí zapečené zelí zadělávané kysané zelí recepty z kysaného zelí vepřové maso recepty zapečené kysané zelí kysane zeli recepty zapecene zeli s masem vepřové maso pečené v zelí recepty kysane zeli zelí s masem zapecene maso se zelim recept na kysané zelí maso na zelí zelí kysané
Suroviny: zelí kysané, maso vepřové, protlak rajčatový, rajče, sůl, pepř mletý, sádlo, cibule, tuk
Kysané zelí zapékané s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2w
14 názorů