"Seljodka pod šuboj" - slaneček pod peřinou
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od kamarádky z Litvy, často ho dělávám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2021 20:07
Veronika.Hrozna: Ryba peří nemá, ryba má nanejvýš šupiny.
1. 8. 2014 18:34
Dnes jsem tenhle recept dostala od paní Nataši při čekání na vyšetření u oční lékařky. Přeložila to jako ryba v kožichu a dělá to bez vajec.Seženu slanečka a jdu do tohowww.toprecepty.cz
27. 9. 2012 13:30
Náš tradiční rodinný recept se trochu liší: doporučuji použít klasický talíř, na který vše vrstit, pak vypadá salát skutečně jako dort, což má! Takže nastrouhat na hrubo na struhadle, spodní vrstva ryba, na ní brambory (aby se od ryby prosolili), vejce a mrkev. Červená řepa musí být až nahoře a kolem dokola. Když totiž naneseme majonézu na řepu, tak krásně chytne barvu (po pár hod.v lednici) a seljodka je celá krásně fialová
11. 7. 2012 09:09
Klasika z Ruska - originál má v názve tú šubu, kožuch. Poznám, robievam.
11. 7. 2012 08:31
ksana:Já to znám takhle,myslím,že co kraj,to jiná variace..
10. 7. 2012 23:34
suroviny se musí strouhat na hrubém struhadle
10. 7. 2012 20:10
bestickova:No, když,peřinka ,tak peřinka ! Hlavně když tam uvnitř žádné peří nebude!
10. 7. 2012 19:59
No ja vím,že je to kožich,ale pod peřinou mi přijde trefnějši
10. 7. 2012 19:09
Tahle bašta se mi líbí+3
10. 7. 2012 18:38
Šuba je kožich ! Ale nevadí,rceptík zní dobře.
10. 7. 2012 18:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 56 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: salat šuba ruský salát šuba ryba v kožichu siljotka ryba pod šuboj slanečci recept slanečci z cukety jak se dělá slaneček slanečci cuketa ala slanecek salát pod šuboj cuketa jako slaneček ryba pod subou slanecci pod perinou slanečky pod peřinou jak se dělají slanečci šuba salát slanečky červená řepa slaneček slanečky recept
Suroviny: brambory, mrkev, slaneček, vejce, majonéza, řepa červená
"Seljodka pod šuboj" - slaneček pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yr9M
11 názorů