Staročeské hovězí na houbách
Udělejte si nostalgický výlet do české kuchyně se staročeským hovězím na houbách! Tento tradiční pokrm je plný bohaté chuti hovězího masa, které se krásně doplňuje s aromatickými houbami.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 988 kJ / 1 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,15 g |
Tuky | 48,24 g |
Vláknina | 34,91 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 645 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příloha - dušená rýže
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 10. 2012 20:31
dzungila:
21. 10. 2012 20:26
Jééé, Nadi, tolik chvály... Moc krásný fotky se ti povedly a jsem ráda, že vám doma tolik chutnalo!
Mgdalenko, věř, že mezi vás moc ráda "chodím", ale času bohužel moc nezbývá... Pokusím se zase nějakou tu "perlu" brzy přihodit.
Mgdalenko, věř, že mezi vás moc ráda "chodím", ale času bohužel moc nezbývá... Pokusím se zase nějakou tu "perlu" brzy přihodit.
21. 10. 2012 13:46
magdalenka: taky mě to mrzí.. mám ráda její recepty i krásné fotky
21. 10. 2012 13:28
rebeka: pekne si dnes navarila, vydarená fotka...škoda, že Andrea tu málo pobýva...
21. 10. 2012 13:24
Andrejko, trvalo to sice dýl než došlo k realizaci toho receptu, ale ti poudám...ten recept by zasluhoval
rozhodně víc bodů
ze začátku jsem měla trochu obavy.. že je tam moc koření, že nebude chuť a vůni hřibů cítit... mé obavy byly naprosto liché ve finále je to neskutečná lahoda, a mě můžete věřit, vážení.. já bych totiž jen tak něco do té své mlsné hu.. úst, nedala
dělala jsem z hovězích líček ( bohužel již posledních ) a jelikož jsem byla v časovém presu, byla jsem nusena dělat v tlakovém hrnci.. hřiby a papriku jsem nechala dodusit už bez tlakování
posílám veliký dík, pár obrázků.. bodík další již nelze
všem mohu jen doporučit, je to opravdu MLASK
rozhodně víc bodů
ze začátku jsem měla trochu obavy.. že je tam moc koření, že nebude chuť a vůni hřibů cítit... mé obavy byly naprosto liché ve finále je to neskutečná lahoda, a mě můžete věřit, vážení.. já bych totiž jen tak něco do té své mlsné hu.. úst, nedala
dělala jsem z hovězích líček ( bohužel již posledních ) a jelikož jsem byla v časovém presu, byla jsem nusena dělat v tlakovém hrnci.. hřiby a papriku jsem nechala dodusit už bez tlakování
posílám veliký dík, pár obrázků.. bodík další již nelze
všem mohu jen doporučit, je to opravdu MLASK
14. 8. 2012 16:05
moc pěkný recept
13. 8. 2012 20:02
dzungila: moje.. super od TEBE to zní jak rajská hudba pro mé pyšné ucho děkuju za poklonu, ale tu jsou jiní fotoborci
pokud osud či manžel nezhatí můj plán, bude tvůj recept v sobotu udělán
pokud osud či manžel nezhatí můj plán, bude tvůj recept v sobotu udělán
13. 8. 2012 19:24
rebeka - myslím, že sušenýma houbama nic nezkazíš. Ve výsledku to bude trochu jiná chuť, ale nevadí. Stejně tam má dominantní chuť to staročeské koření. A nafoť, tvoje fotky jsou vždycky supééér!
Jinak - všem díky moc za pochvalu.
Jinak - všem díky moc za pochvalu.
13. 8. 2012 17:35
Prudce jedlá fotka na moc dobrou baštu+
13. 8. 2012 15:02
no to je krása
houby... zase ty houby nemám také ani onaké.. mohly by být sušené ty tu mamo
houby... zase ty houby nemám také ani onaké.. mohly by být sušené ty tu mamo
13. 8. 2012 09:02
Škoda, že tu není smajlík se slinami jak bernardýn, hned bych ho sem prsk.
10th bod.
10th bod.
13. 8. 2012 07:33
no to je ňamka
12. 8. 2012 23:42
Jak já bych si dala maso se šťávou!!!
12. 8. 2012 22:44
paráda, úplně cítím tu chuť - ukladám a posílám bod.
12. 8. 2012 22:19
Šikula. Pri sporáku aj pri fotení.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 15 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 42 minutami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 4 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 8 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 8 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 8 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Hovězí maso: Jak využít jednotlivé části hovězího? S našimi tipy nesáhnete vedle
Další recepty
Tématické fráze: hovězí na houbách hovězí na houbách pohlreich hovězí zadní na houbách dušené hovězí na houbách hovězí maso na houbách hovězi dušene na houbach hovězí na houbách se smetanou hovezi kousky na houbách hovězí na houbách recept recepty hovězí maso na houbách recepty hovězí na houbách pečené hovězí maso na houbách dušené hovězí na houbách s rýží recept na hovězí na houbách hovězí na houbách s rýží hovezi na hribech recept hovězí na houbách hovjezi na houbach dušené maso na houbách hovezi na houbach v papinaku
Suroviny: hovězí zadní, cibule, houby čerstvé, kapie červená, koření staročeské, hořčice plnotučná, česnek, paprika sušená sladká, kmín drcený, majoránka, sádlo, sůl, pepř mletý
Staročeské hovězí na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GzBr
35 názorů