Jezevec na zelenině
Suroviny
Porce: záleží na kg masa
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
DOSTALA JSEM HO V OBDOBÍ, KDY SE JEZEVEC MŮŽE STŘÍLET!!!!!!JEN jsem ho měla na mražáku a neměla jsem odvahu ho udělat..BYLA TO POCHOUTKA....
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 5. 2014 12:06
6. 10. 2013 14:21
jsem 5let dělal dozvěřiny!Maso chuti medvědího,ale mněkčí.Slanina,
cibule,rasjčata,paprika,koření.Dvě hodiny podusit,dochutit a jako
přílohu vařený brambor.Volá na mně žena ať si příjdu pro odmněnu,jsme sami doma.Tak čau
13. 10. 2012 12:04
23. 8. 2012 14:00
18. 8. 2012 13:41
18. 8. 2012 13:37
18. 8. 2012 13:34
A co takhle netopýr v pivním těstíčku? Nebo vraní polévka? Ta prý chutná o sto procent líp než kuřecí vývar. Jako dezert bych přidal pražené cvrčky s karamelem. A k večerní grilovačce po vzoru obyvatel rovníkové Afriky, křupavé pavouky větších rozměrů.
13. 8. 2012 22:21
13. 8. 2012 22:16
Šavli-promiň
13. 8. 2012 22:07
13. 8. 2012 20:34
13. 8. 2012 20:11
13. 8. 2012 19:52
13. 8. 2012 19:33
13. 8. 2012 18:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 12 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 15 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 43 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 49 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: pečený jezevec recept na jezevce recepty z jezevce jezevčí maso maso z jezevce sádlo z jezevce recepty na jezevce příprava jezevce jak upéct jezevce jak naložit jezevce jezevec příprava jídlo z jezevce jezevec obecný recept z jezevce jezevčí sádlo jezevec maso co žere jezevec jezevec lesní recept jak uvarit jezevce jezevec lesní recepty
Suroviny: zelenina kořenová, cibule, česnek, sůl, cukr, olej, maso jezevčí, špek, koření na divočinu
Jezevec na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz09
64 názorů