Zapečené nové brambory s tvarohem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 727 kJ / 1 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,25 g |
Tuky | 54,50 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 209,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čas, který je uvedený na pečení brambor pod alobalem, by se neměl brát moc doslovně. Já je pekla 30 minut, ale když jsem pak brambory zkoušela, byly ještě tvrdé a já je pak pekla asi ještě dalších 30 minut. Takže by se spíše měly péct pod alobalem do měkka, jinak budou i po těch dalších 15 minutách pečení bez alobalu tvrdé. Brambory byly výborné, ale tvaroh byl bez chuti, takže příšte ho smíchám s bylinkami, abych mu trochu té chuti dodala :) .
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 9. 2012 22:51
6. 9. 2012 20:23
5. 9. 2012 20:23
5. 9. 2012 13:14
5. 9. 2012 12:00
Za brambory, které vypadají lákavě ti dávám 8.boda
5. 9. 2012 08:14
5. 9. 2012 07:36
5. 9. 2012 06:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 5 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 11 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 34 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 49 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: zapecene nove brambory brambory s tvarohem brambory s tvrdym tvarohem nove brambory s tvarohem nové brambory recepty zapecene brambory zapékané brambory s tvarohem zapečené brambory v alobalu s s tvarohem zapečené malé brambory zapečené brambory s tvarohem a slaninou zapečené brambory s jablky a tvarohem zaoečené brambory recepty s tvrdým tvarohem na slano opékané brambory s tvarohem zapecene brambory s tvarihem brambory v troubě s tvarohem bramory v alobalu s tvarohem recept brambory s tvarohem zapečené s tvarohem na slano recepty brambor a z tvarohu
Suroviny: brambory rané, olej, sůl, kmín drcený, tvaroh měkký, slanina, tymián, pepř
Zapečené nové brambory s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnOz
8 názorů