Ma'alubi - obraceny hrnec s lilkem a kurecim masem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 6 183 kJ / 1 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,09 g |
Tuky | 105,32 g |
Vláknina | 20,77 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 35,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kureci maso je mozne nahradit hovezim nebo jehnecim masem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2012 15:42
To je tedy nádhera a moc se mi líbí způsob jakým prezentuješ své recepty i s fotkami, tleskám ti a bodíka posílám
11. 11. 2012 09:47
mňam, to je nádhera
10. 11. 2012 21:05
+1 vypadá to skvostně a mám moc ráda lilek
10. 11. 2012 19:42
nádherný rcp jako vždy Aisho
10. 11. 2012 19:12
Několik Vašich receptů jsme doma dělali a byly moc dobré. Tenhle ukládám a brzo vařím.
10. 11. 2012 18:52
velmi děkuji za tento recept, vše s lilkem zbožňuju!!!
10. 11. 2012 18:48
aisha: těším se na Tvé recepty, jsou krásné a nádherně naaranžované
10. 11. 2012 18:45
no kurňa, to je zase dobrotka a každý tvoje jídlo strašně zajímavý fakt paráda
10. 11. 2012 18:40
Toto vypadá velmi dobře!!
10. 11. 2012 18:28
Krása
10. 11. 2012 17:44
Moc moc pěkné
10. 11. 2012 17:23
Holky, moc dekuji za komentare..
Tanicka: Safran je temer bez zapachu, spise se pouziva jako barvivo, krasne vse obarvi do zluta. Ve vetsim mnozstvi chutna horce, proto ho staci troska. Barvivo, ktere obsahuje se dobre rozpousti ve vode.
Tanicka: Safran je temer bez zapachu, spise se pouziva jako barvivo, krasne vse obarvi do zluta. Ve vetsim mnozstvi chutna horce, proto ho staci troska. Barvivo, ktere obsahuje se dobre rozpousti ve vode.
10. 11. 2012 17:14
HA!!! Vidím "Ma'alubi" a vím, že aisha jede! Krásný další receptík z velké dálky, díky za něj!!
10. 11. 2012 17:02
krása na mě kouká ze skla, radost pohledět
10. 11. 2012 16:53
Krásná kombinace a určitě velká dobrota Ten šafrán teda nemám :/ jak vlastně voní a chutná??? Budu se muset asi vypravit na další nákup koření :)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 8 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 16 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 44 minutami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 48 minutami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 5 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pěstovat, sklízet a sušit majoránku. Oblíbená rostlina je důležitým kořením naší kuchyně
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Nepovedla se vám domácí majonéza? Zkuste ji podle našich rad, bude to pochoutka!
Další recepty
Tématické fráze: lilek s masem pilaf s lilkem duseny lilek s kurecim masem
Suroviny: lilek, stehno kuřecí, cibule, cizrna sterilovaná, rýže, koření nové koření mleté, šafrán, kardamom mletý, mouka hladká, olej olivový, pepř, sůl
Ma'alubi - obraceny hrnec s lilkem a kurecim masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zrng
20 názorů