Kozí bradka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 465 kJ / 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,14 g |
Tuky | 60,86 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 425 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 1,22 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 11. 2012 01:19
Dělávám, je skvělá!!! Nádherný talíř!
22. 11. 2012 00:23
Já myslím, že by chutnala i u nás, zvolila bych spíš slaninu než salám a nebo klobásku, jako v podobném receptu. Ale vyzkouším
21. 11. 2012 22:45
Tak to by mi chutnalo Tisknu si na vyzkoušení
21. 11. 2012 20:19
zkusím to a uvidím jak to bude chutnat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 22 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 28 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 51 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: kozi salam kozí bradka polevka jak si udělat bradku kozi sir jak udělat bradku polevka kozí bradka jídla z kozího síra kozi sir recepty priprava z koziho siru polevka kozi brada kozí salám recept pomazánka z kozího síru recept polévka kozí brada kozí síra kozí máslo recept kozí sír salát bradka bílá kuchařka kozí síry jak se delá sir kozí brada recept
Suroviny: zelí bílé hlávkové, slanina, olej, ocet, mouka polohrubá, vejce, máslo, pepř, vegeta, bujon kuřecí
Kozí bradka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7VxQ
4 názory