Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 6 224 kJ / 1 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,00 g |
Tuky | 69,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2015 15:30
30. 12. 2013 10:50
30. 12. 2013 02:49
Jedním z půvabů "číny" je, že z celkového času přípravy jídla je asi 80% potřeba na přípravu surovin a asi 20% času na vlastní tepelnou úpravu. Toto vaše jídlo by šlo, levou zadní, uvařit za 5 minut bez rizika, že z masa bude žvýkačka kterou budete dusit a dusit až do úplného udušení Jen by stačilo hodit nudličky (ťis) na rozpálený tuk (sádlo), chviličku (jen co změní barvu) restovat, pak přihodit vše ostatní (houby máčené, mrkev krájenou na drobnější kousky než další zelenina, já bych přidal ještě cibuli na 1/8) 2x, 3x prohodit zalít smetanou (když už musí být), prohřát pár vteřin a finíííto
Pozastavujete se nad zeleninou na velké kusy krájenou... Zkuste to někdy zkusit... Třeba zjistíte, že i zelenina když není na "máčku" má cosi dosebe
30. 12. 2013 00:17
29. 12. 2013 19:33
29. 12. 2013 19:30
29. 12. 2013 19:21
29. 12. 2013 19:17
29. 12. 2013 19:12
29. 12. 2013 19:00
Už dávno jste mohl ukázat, jak to má vypadat. Prosím, snažte se sám a pak teprve kritizujte..
29. 12. 2013 18:55
29. 12. 2013 15:40
Jak píšu níž chutnalo to i bez zeleniny. Ale s tou zeleninou dnes to bylo ještě lepší . Protože jsem už měla smíchanou rýži s masem, ještě jsem chvilku produsila a pak vsypala zmrazenou zeleninu na čínu a nechala ještě asi 5 - 6 minut, aby zelenina zůstala křupavoučká. Už jsem ničím nedochucovala, původní směs byla ochucená dobře a zeleninka dnes tam seděla jak třešnička na dortu
Přidávám tedy znova fotky, pokud se nelíběj, lze odstranit. jako poslední dám můj první pokus, ale bez zapomenuté zeleniny.
22. 12. 2013 15:54
Udělám znova, ale po vánocích, až nebudu v časovém presu
22. 12. 2013 15:47
22. 12. 2013 15:27
Rýži jsem dělala podle tohoto receptu:
http://www.toprecepty.cz/recept/36778-pakistanska-...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 14 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 3 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 5 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 6 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 7 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřová čína čína z vepřové plece recept na čínu z plecka vepřová plec čína čína z plecka vepřová čína kari recept na vepřovou čínu veprova čína recept cina na kari vepřové maso na kari se smetanou vepřová plec na cinu čína z vepřového plecka čina se smetanou čína vepřová vepřová plec na kari plecko na kari čína z plece vepřová plec na na kari čína z vepřové panenky veprova cina na kari
Suroviny: plecko vepřové, smetana, mléko, zelenina, bambusové výhonky, houby, mrkev, celer, petržel, koření kari, sůl, pepř, olej olivový, koření oregáno
Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zY3m
22 názorů