Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 806 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,55 g |
Tuky | 2,91 g |
Vláknina | 23,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 106,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 1. 2013 16:44
Iness:To věřím
1. 1. 2013 16:43
Bahula:Děkuji, mě by to taky nenapadlo, ale kdysi dávno jsem to někde zaslechla, už ani nevím kde a dnes jsem si na to vzpomněla. Ty chutě se bezvadně prolnuly, protože jak zelí tak višně jsou sladkokyselé, tak to k sobě dobře šlo.
1. 1. 2013 16:39
rebeka:Já ti vracím tvoje týrání, jelikož co tvůj recept to nádherný, zajímavý a hlavně lákavý skvost. Tak jsme si kvit.
1. 1. 2013 16:36
Krásné Zelí s višněmi hmmm, to by mě nenapadlo
1. 1. 2013 16:35
Iness: ještě chvilku popisuj, jak to bylo vynikající, ještě mně víc týrej.. taky tě ráda vidím
1. 1. 2013 16:31
yanull:Hmm, to je jediné mínus těchto stránek...nedá se ochutnávat.
1. 1. 2013 16:30
No Rebi co ti budu povídat. masenko se jen rozplývalo na jazyku, prsíčka nebyla suchá, prostě mňam. Všichni se olizovali až za ušima. Nu a to zelí jsem dělala poprvé (s višňovým džemem) a musím říct, že jsem byla tou chutí překvapená. Věru lahoda, jak pravíš.
1. 1. 2013 16:27
Ta 2. fotka je jako živá a málem bych se "obsloužila" +3
1. 1. 2013 16:23
no to je nádhera to musí být lahoda, jako hrom
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit dokonalou pečenou kachnu? je třeba dodržet několik důležitých kroků
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Nejlepší pečenou kachnu připravíme podle osvědčených receptů. Podáváme ji se zelím a s houskovým nebo bramborovým knedlíkem
Další recepty
Tématické fráze: višňové zelí kachní prsíčka se zelím křehká kachna po čínsku mražená kachna křehká a křupavá kachna kachna se zelím recept na kachnu pěti chutí kachna s červeným zelím recept na krehkou kachnu zelí s višněmi mrazená kachna recept červené zelí s višněmi kachna na višních co jist 1.1. krechka vonava kachna jak péci voňavou kachničku? povidlové červené zelí jak upéct křupavou kachničku recepty s visnemi v rumu marinovana kachna se zelím
Suroviny: kachna, sůl, kmín drcený, majoránka, bobkový list, koření hřebíček, víno červené, zelí sterilované červené, víno červené, cibule, cukr, sůl, višňový džem
Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GW1y
39 názorů