Rybí polévka alá Verča
Suroviny
Porce: 4-6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévku podáváme s opečeným rohlíkem na másle.
PŘEJI DOBROU CHUŤ !!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2013 21:32
20. 2. 2013 21:31
20. 2. 2013 21:29
Maso jsem zapoměla poznačit, že se může dát do polévky nakonec před podáváním .
A rybu většinou dám do vody s octem, aby drobátko vysmrádla....toho octu tam není tolik, aby byla polévky kyselá (dělám to téměř s každou rybou, která je více aromatická). Octu je tam minimum, někdo dává do mléka. Účel to plní stejný.
20. 2. 2013 18:34
20. 2. 2013 18:34
20. 2. 2013 18:33
20. 2. 2013 17:14
A s tím naložením ryby do octové vody... nebude pak polévka i tak trochu octová......Máš to ale podivné chutě
A co uděláš s povařeným masem
20. 2. 2013 15:22
20. 2. 2013 15:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 18 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 19 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 3 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 6 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 7 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Na co si dát pozor při vaření rybízové marmelády? Radíme začátečníkům
Další recepty
Tématické fráze: portugalska rybi polevka rybí polévka ocet rabí polevka rybí polévka z tresky rybí polévka s octem rybí polévka aljasska polevka rybí polévka z aljašské tresky falešná rybí polévka s vegetou dává se ocet do rybí polívky ? rybí polévka z ryby dnes maso nalozene v octove vode čirá rybí polévka ryby v octové vodě rybi polevka cesnek polévka z naložených ryb rybí polévka, ocet, česnek dietní rybí polévka z tresky rybi polevka podle babicky rybí polévka z filet
Suroviny: petržel, celer, libeček, cibule, česnek, zelí hlávkové, mrkev, petržel, celer, máslo, mouka hladká, koření nové koření, pepř černý, sůl, vegeta, voda
Rybí polévka alá Verča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJqY
9 názorů