Rybí polévka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 159 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,91 g |
Tuky | 8,56 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,68 g |
Sacharidy | 33,18 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2013 12:12
Radulinka6: Pokud to je obalené ve škobu, je tam sojovka a červené víno, navíc kari, mělo by to být hustší a zcela určitě i jinou barvu. Navíc nápadně ten vývar připomíná předchozí foto autorky u předešlého receptu: http://www.toprecepty.cz/recept/31445-pikantni-asi...
Ale netvrdím, že mám pravdu, určitě to autorka osvětlí.
Ale netvrdím, že mám pravdu, určitě to autorka osvětlí.
28. 1. 2013 12:02
Vypadá to zajímavě,takto ji ještě neznám.Určitě to stojí za vyzkoušení.A nemyslím si že by foto k receptu nepatřilo.
28. 1. 2013 11:06
Nemohu si pomoci, ale zdá se mi, že fotka dle ingrediencí v receptu k němu nepatří.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 58 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: rybí polévka cervena rybi polevka rybí polévka top rybí polévka červená rybí polévka top recepty top rybí polevka top recepty rybí polevka madarská rybí polevka recept rybí polévka
Suroviny: filet rybí, škrob, omáčka sojová, víno červené, vývar kuřecí, cibule, sůl, pepř, koření kari
Rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/17QV
3 názory