Žampiony " Wellington"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 001 kJ / 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,77 g |
Tuky | 37,59 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 366 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 4,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to opravdu úžasná dobrota a dám ruku do ohně za to, že i zapřísáhlý masožravec si tuhle vegetariánskou dobroutu dá s velkou chutí. :-)
Samozřejmě druhům náplní se meze nekladou.
Apetit 10/2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2013 15:09
magdalenka:Mangold je pod zbytkem sněhu, tak jsem dala špenát, jinak by tam byl
28. 2. 2013 15:00
a suroviny na koláč máš úžasně využité, seš dobrá
28. 2. 2013 15:00
To nemá chybu ...a z mojich obľúbených surovín - huby, špenát, syr...(mangold)
28. 2. 2013 14:54
Moc se mi líbí,přidávám výjimečně bodík i bez vyzkoušení! +2
28. 2. 2013 14:47
Úplně se vidím,jak se do této zapečené šťavnaté dobroty zakousávám,jůůů mňamAndri,parádní receptík
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 22 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak ozdobit ovocný dort želatinou. Ovoce bude vypadat jako zalité do skla
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: žampion hnědé žampiony recepty hnědé žampiony žampiony nejlepší recept žampion hnědý hnědé žampiony recept velinktn co jsou hnědé žampiony panenka wellington se špenátem žampiony hnědé hnědý žampion panenka velinktn velké žampiony vepřová panenka velington žampion hnědý recept veprova panenka velinktn nejlepší recepty z žampionů žampiony welington žampiony recepty zampiony recept
Suroviny: žampióny, špenát baby, sýr niva, cibule šalotka, česnek, tymián čerstvý, těsto listové, vejce, sůl, olej
Žampiony " Wellington"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVxp
35 názorů