Hadrová polévka
Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Energie | 1 914 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,67 g |
Tuky | 29,95 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 14,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept na tuto polévku mám z pořadu "Prostřeno", kterou tam vařil Pavel Švarc. Tuto polévku jsem neznala a kde dostala polévka tak podivný název nevím, jen tuším, zda to není díky hadrovitým hrudkám. Nic to však nemění na tom, že je polévka hodně dobrá a docela netradiční-lákala mě už dávno a její realizace vznikla právě dnes.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 7. 2013 20:00
26. 7. 2013 19:45
26. 7. 2013 19:27
26. 7. 2013 18:54
23. 7. 2013 12:39
23. 7. 2013 12:31
22. 7. 2013 17:35
21. 7. 2013 21:47
21. 7. 2013 21:39
Líbí se mi ty zvlášť uvařané hříbky, přidané do krému
21. 7. 2013 21:29
21. 7. 2013 21:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: recept na hadrovou polévku hrudky do polevky prostreno hadrova polevka polévka hadrovka recept na hadrovku handrová polévka recept prostřeno recepty hadrova polevka hadrcová polévka polévka hadrvka jak se dela hadrova polevka hadrovavl polevka hadrov poljevk prostreno-hadrova polevka hadrova polevka z vajec recepty na hadrovou polévku hadrová polévka prostřeno hadrova polevka z prostreno
Suroviny: vývar masový, mrkev, celer, petržel, koření polévkové, cibule, vejce, smetana, mouka polohrubá, máslo, houby sušené, libeček, pepř, kmín celý, sůl, petrželka
Hadrová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDvk
11 názorů