Rib eye steak s omáčkou z pečeného česneku (medium - medium rare)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 365 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,60 g |
Tuky | 16,86 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čas pečení musíte vždy přizpůsobit výšce masa.
Pro ty, kteří začínají se steaky, je ve fotopostupu i jak vypadá vysoký roštěnec a steak z něho. (nechci samozřejmě poučovat zkušené kuchaře a kuchařky, ale třeba se to bude někomu hodit :-))
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 8. 2013 05:59
Taky nemám žádné zkušenosti se steaky. Vždy je lepší napsat recept podrobně a doložit fotopostupem, protože zkušenému kuchaři to vadit nemusí a začátečník recept nepřeskočí, aby našel jiný, s podrobnějším postupem. za sebe moc chválím i fotku s masem vcelku, a pak plátek přímo na jednu porci.
2. 8. 2013 23:33
Díky všem
2. 8. 2013 23:32
Anna Kocikova:Drahuško, není člověk, který neumí připravit steak, je jen člověk, který to nezkusí
2. 8. 2013 23:13
Delas mi chute, takovy krasny rostenec..a steak vypada hodne dobre..
2. 8. 2013 22:42
Krásný recept
2. 8. 2013 17:48
To se Ti povedlo
2. 8. 2013 17:11
BožeAndrííí,co mi to dělášTy víš,že já steak neumím připravita tak bych si dalaVypadá to báječně
2. 8. 2013 16:55
2. 8. 2013 16:40
Jitkas to vyjádřila beze zbytku.
2. 8. 2013 16:30
Perfektni a dokonale !!
2. 8. 2013 16:27
Nejlepší hovězí, co znám - pokud se umí dobře připravit - a to ty umíš excelentně
2. 8. 2013 14:46
Cocoska: přípravou steaků jsem se také zabývala, tak pokud Andrejka dovolí, přidávám odkaz, kde je toho o nich hodně a dosti podrobně napsáno:
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2293
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2293
2. 8. 2013 14:02
Mě se to hodí velice, co se týká steaků jsem totální analfabet ocením úplně všechny postřehy, pro někoho naprosto samozřejmé věci..boduji a ukládáma krásně nafoceno, jako vždy
2. 8. 2013 13:55
Andrejko, toto vidět můj "dietář", tak ho trefí šlak, měli jsme koupený vysoký roštěnec za tímto účelem, on mezitím skončil v nemocnici a maso v mraznici, tak toto mu raději nebudu ani ukazovat a posílám 2. bod jako hrom
2. 8. 2013 13:53
Mňam, to je teda chuťovka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 14 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 3 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 5 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 7 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 7 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: rib eye steak recept rib eye steak ribeye steak rib eye steak recepty ryb eye steak příprava rib eye steaku omáčka z pečeného česneku příprava rib eye steak hovězí steak medium rib eye steak priprava hovězí rib eye steak maso medium ryb eye peceni steaku jak nejlépe připravit steak rib steak rib eye recept na rib eye steak recepty rib eye steak pomalu pečený vysoký roštěnec
Suroviny: roštěnec hovězí vysoký, česnek, šalvěj, pepř zelený sterilovaný, máslo, smetana na vaření, sůl hrubozrnná, pepř mletý
Rib eye steak s omáčkou z pečeného česneku (medium - medium rare)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dxkq
45 názorů