Bábovka z majonézy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 662 kJ / 4 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,20 g |
Tuky | 209,50 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 343 mg |
Sodík | 2,25 g |
Sůl | 6,26 g |
Sacharidy | 690,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
recept mám z kalendáře,bábovka je výborná
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 7. 2011 15:47
Hezky den vsem, myslela jsem si, ze se v: Komentáře k receptu \"Bábovka z majonézy\" doctu neco k samotnemu receptu ci snad k samotne babovce...Pravdepodobne budu muset na jeji chut prijit sama. Dovolim si jen poznamku - jestli Vam ty radky nize k necemu byly. Tedy krome toho,ze se \"chudak\" nic netusici katka dozvedela co je to prdopec...
19. 3. 2011 11:16
Ježibabi? Věřte, že si myslim něco daleko horšího. Nechápu, že je baví řešit tady takový blbosti. Měly by se stydět.
8. 8. 2009 15:20
Levandulko, souhlasím s Tebou. Odeslalo se mi to nějak předčasně.
8. 8. 2009 15:17
Levandulko, mně taky výrazy jako "slintám na klávesnici" apod. vadí, Je mi z toho špatně. Zkratky typu prdopeč taky nemám ráda, ale doba už je taková, všechno se zkracuje. A Rusalka opravila, tak v čem je problém ?
8. 8. 2009 14:52
Jana Remková Vám to napsala dobře, že si budou ty nové kuchařky myslet, že jste ježibaby a má PRAVDU. Už to chápe alespoň jedna z Vás.
6. 8. 2009 12:59
Levandulka (neregistrovaný/á) - ano trefená ....- ohodnotila ses sama, aspoň tak -- časopisy jsou kde??????, sama urážíš a trefuješ kde koho. ale nejsi schopna svá tvrzení dokázat. Máš pravdu, už se neozývej a nekomentuj bez důkazů.. Ještě hezčí den
6. 8. 2009 12:52
Levandulko - problém jsi měla ty, ne my
6. 8. 2009 12:44
Levandulko, to bude moc dobře, díky
6. 8. 2009 12:36
Trefená husa zakejhá. Víc se o tom bavit nebudu.
6. 8. 2009 11:55
Ano - Iljuso a rusalko - souhlas - recept je výborný
6. 8. 2009 11:53
Rusalko - když už jsem tady - receptík máš moc hezký i z prdopečem
6. 8. 2009 11:52
Levandulko - já bych se zase chtěla zeptat, když ti vadí, že slintáme, tak prosím tě, popiš tuto činnost (nebo reakci) slušným výrazem. Sliníme - no to by také šlo a pokud myslíš, že je na tom něco špatného, člověk je také zvíře, jako ona kráva, kterou si zajisté měla na mysli, jen na to dost často zapomíná a nad zvířata se povyšuje
BTW - mě nevadí prdopeč ani slintání - je to přirozená člověčí (i zvířecí reakce) - to by asi vědec Pavlov neměl co zkoumat
BTW - mě nevadí prdopeč ani slintání - je to přirozená člověčí (i zvířecí reakce) - to by asi vědec Pavlov neměl co zkoumat
6. 8. 2009 11:08
Levandulka (neregistrovaný/á) - mohla bys, prosím, okamžitě zveřejnit konkrétní časopis i s číslem a rokem vydání, kde tyto zkratky v receptu uveřejnili? Myslím, že ses dotkla i oněch redaktorů - nikdy by nic takového nepřipustili. Existuje něco jako etika + znalost nádherné spisovné novinářské češtiny, která se používá tam, kde se nehodí lidové zkratky atd (např. právě recepty).
A konkrétně v receptech je hrubé porušení těchto pravidel něco takového zeřejnit.Mohu si to dovolit, protože vím, o čem mluvím. Proto tam také zaměstnávají člověka, který tyto chyby, ať již v pravopise nebo i chyby věcného významu, opravuje a bere za to plat. Mluvím teď jen o receptech - jinak to platí o každé oblasti.
Přečetla jsem si komentáře, nikdo se na rusalku jako sršeň nevrhl, pouze ji slušně požádali, aby napsala recept srozumitelněji a vyjádřila to žížalka naprosto trefně - viz z 29.1.- také si laskavě všimni, že se rusalka nijak neurazila a nedělalo ji těžkou hlavu to opravit.
Nezapomeň přidat ty časopisy, ať víme, že sis to jen "nevycucala z prstu" Děkuji a hezký den
A konkrétně v receptech je hrubé porušení těchto pravidel něco takového zeřejnit.Mohu si to dovolit, protože vím, o čem mluvím. Proto tam také zaměstnávají člověka, který tyto chyby, ať již v pravopise nebo i chyby věcného významu, opravuje a bere za to plat. Mluvím teď jen o receptech - jinak to platí o každé oblasti.
Přečetla jsem si komentáře, nikdo se na rusalku jako sršeň nevrhl, pouze ji slušně požádali, aby napsala recept srozumitelněji a vyjádřila to žížalka naprosto trefně - viz z 29.1.- také si laskavě všimni, že se rusalka nijak neurazila a nedělalo ji těžkou hlavu to opravit.
Nezapomeň přidat ty časopisy, ať víme, že sis to jen "nevycucala z prstu" Děkuji a hezký den
6. 8. 2009 11:02
Když to tady tak pročítám tak se mi zdá, že některé z Vás čekají na chybu druhého a okamžitě peskují a vytýkají. Vadí Vám prdopeč, a že píšete pod recepty, že slintáte to Vám nevadí? Taky pěkná představa. Co je přijatelnější prdopeč nebo slintání? Slintá jistý skot. Výraz prdopeč se běžně používá i v časopisech a kalendářích a dokonce jsem četla i vancuk (aby se někdo neptal je to vanilkový cukr). Rusalka napsala recept a vrhly jste se na ni jako sršni, že se nestydíte. Já sama za sebe, recept se mi líbí a co je prdopeč vím a tento výraz mi nevadí. Zdravím L.
29. 1. 2009 20:36
Holky, snad nebude tak zle, myslím, že 99% z nás ví, co je to prdopeč, jen snad v tom zadání receptu bych to teda nepoužívala. Ale když si tady povídáme do komentářů, tak to zas není taková hrůza, ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: majonézová bábovka bábovka s majonézou bábovka z Majolky® recept bábovka s majonézou moučník z majonézy recept majonezova babovka domácí pečivo recepty buchta z majonézy moučníky z majonézy recepty z majonézy co je prdopeč majonézová bábovka recept časopis katka recepty babovka zmajonezy buchta z majonezy časopis katka online pečeme z majonézy bábovka z majonezou babovka z mojonezy recept na majonézu bábovka s Majolkou®
Suroviny: mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr krupice, majonéza, mléko, cukr vanilkový, kůra citronová
Bábovka z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNxw
22 názorů