Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 082 kJ / 2 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,25 g |
Tuky | 164,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vypadá to jako pracné, ale není. Pouze je nutné vždy pečlivě sledovat pečení. Ale stojí to za to. Každý gurmán i gurmet bude pět pouze chválu. Je to ovšem dost finančně náročné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2013 10:09
6. 11. 2013 01:54
6. 11. 2013 00:47
5. 11. 2013 19:06
Cenově je to opravdu trochu náročnější,ale když to vezmeš,že kažý týden to určitě nevaříštak je to v pohodě
5. 11. 2013 11:54
5. 11. 2013 11:43
5. 11. 2013 11:14
5. 11. 2013 11:11
5. 11. 2013 11:11
5. 11. 2013 11:10
5. 11. 2013 10:59
Jinak asi dražší, ale určitě to nejíme denně, ne?
5. 11. 2013 10:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 56 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit panenku? Poradíme vám tipy, jak dosáhnout šťavnaté a zároveň křupavé vepřové panenky
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Vepřová panenka musí být upečená tak akorát. Naučte se to podle videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: šafrán recepty provensálské koření použití provensálské koření vepřová panenka médium safran pouziti použití šafranu safran recept vepřová panenka recepty koření na vepřovou panenku recepty provensálské koření vepřové na šafránu panenka medium panenka na šafránu recept vepřová panenka šafrán jako koření provensalské koření recept vepřová panenka vepřová panenka recept recepty na vepřovou panenku veořová panenka recepty
Suroviny: panenka vepřová, slanina anglická, pepř, sůl, koření provensálské, šafrán, olej
Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MX01
12 názorů