Jehněčí plíčky v omáčce
Vnitřnosti jsou plné minerálních látek a vitamínů. Jsou však náročnější na přípravu a také mnohdy na seznamu pokrmů, které lidi nemají rádi. Pokud však mezi ně nepatříte, zkuste tento recept na jehněčí plíce v česnekové omáčce s bylinkami.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 730 kJ / 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,23 g |
Tuky | 2,90 g |
Vláknina | 52,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 126,65 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2013 09:10
Anna Kocikova: Anička, jahňacie sa tak nenafúknu. Bravčové veľmi nemusím, kvôli prieduškám, ktoré sú dosť pevné, ale jahňacie a kozľacie súmäkulinké, pri jedení ich vôbec necítiť. Krájať na plátky ma to napadlo až teraz, chcela som to robiť inak ako klasicky na smotane. A chutilo oveľa lepšie ako na smotane
25. 11. 2013 20:02
Terezko,receptík máš moc príma a jídlo se mi líbí
Ale mě spíše zaujalo,že ten pajšlík krájíš na plátky v syrovém stavu.Jehněčí jsou sice o něco menčí,než vepřová,která používám já,ale určitě vařená vcelku nabydou stejněJá vždycky trnu,ať mi v papiňáku nevyhodí víko
Ale mě spíše zaujalo,že ten pajšlík krájíš na plátky v syrovém stavu.Jehněčí jsou sice o něco menčí,než vepřová,která používám já,ale určitě vařená vcelku nabydou stejněJá vždycky trnu,ať mi v papiňáku nevyhodí víko
22. 11. 2013 21:23
moc krásný recept i foto, to se ti povedlo náramně, Terezko
22. 11. 2013 14:15
Kde vzít a nekrást,já bych i ukradla ,ale je asi jednodušší vykrást banku ,ta je na každém rohu - jehněčí ovšem ne!
22. 11. 2013 10:56
Tak to je teda něco!! Už jsem dlouho neviděla plíčka a už vůbec ne jehněčí!! Vypadá to na super pochoutku, já bych určitě nepohrdla!!
22. 11. 2013 10:09
Ďakujem dievčatá za komentíky aj bodíky Ja mám tú výhodu, že už 4.rok mám možnosť kúpiť celé jahňa z domáceho chovu, čo je na nezaplatenie. Jahňacie pľúcka oproti bravčovým majú tú výhodu, že priedušnice v nich nie sú tak hrubé a pevné, po uvarení ich vôbec necítiť.
22. 11. 2013 08:55
varilamyskakasicku:Vůbec jehněčí cokoli, nejen plíčka.
Bod je jasný
Bod je jasný
21. 11. 2013 21:46
Tak to bych si dala,hmmm, plíčky mám ráda na všechny způsoby,ale,kde je sehnat ještě, máš prima recept
21. 11. 2013 21:42
To mě napadlo ihned, vidím jehněčí, no a tejajka , , holky já plíce milovala už doma, nedělala jsem je sto let
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 42 minutami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 4 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 19 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krémová pórková polévka
Tamaraw uvařil před 5 minutami
Fazolový guláš
MilosCz uvařila před 6 minutami
Hamburgerové bulky
Olfram uvařila před 14 minutami
Vepřový bůček pečený v pečicím papíru
kamila29 uvařil před 15 minutami
Špagety s masovými kuličkami
littleneo uvařila před 1 hodinou
Samosa - indická plněná taštička
Motylice uvařila před 2 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
Marylka uvařila před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
misak2 uvařila před 5 hodinami
Jemně perlivá bezinková limonáda
Bretik uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí plíčky jehněčí plíčky na smetaně pličky jehněčí jehněčí plíčka jehněčí plíčka na smetaně jehněčí maso recepty "jahnacie pľúcka" recept na jehněčí pličky plíčky na kyselo jehněčí omáčka jehněčí mas recepty pličky jehnči na smetaně jehneci plicka recept omáčka z plíček omáčka z jehněčích vnitřností nejlepší pličky omáčka recept jahnacie plucka recept jehneci plice jehněčí omáčky omáčka z jehněčího
Suroviny: cibule, olej, sůl, kmín mletý, koření provensálské, paprika sušená sladká, bazalka čerstvá, česnek, solamyl, ocet vinný červený
Jehněčí plíčky v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5kB
9 názorů