Kostelecké jelení maso
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 396 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,28 g |
Tuky | 63,47 g |
Vláknina | 11,73 g |
Cholesterol | 227 mg |
Sodík | 996 mg |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 31,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Recepty od Dony-mnou mírně upraveno
Pro milovníky zvěřiny a jemně navinulých omáček. SKVĚLÉ!!!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2014 19:01
8. 1. 2014 18:47
Jani mě by určitě chutnalo,mňam
6. 1. 2014 13:53
6. 1. 2014 09:42
4. 1. 2014 17:39
4. 1. 2014 15:50
4. 1. 2014 15:37
4. 1. 2014 13:48
4. 1. 2014 13:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajčatový chleba
Přidáno před 12 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 16 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Právě bylo uvařeno:
Extra rychlé lívance
RomanPustaj uvařila před 2 hodinami
Výborný makovec
VeronikaJimenez2024cz uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky na pórku
HacRadek uvařila před 4 hodinami
Dudácká pomazánka
Swarofka uvařila před 5 hodinami
Domácí vánočka
Tomaassss uvařila před 5 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
kachlicka77 uvařil před 7 hodinami
Karbanátky
Ivet88 uvařil před 7 hodinami
Rybí filé s chřestem
Lorencka uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty z jeleního masa příprava jeleního masa pokrmy z jelena recept z jeleního masa recepty z jelena jelení maso na zelenině jelení výpečky jelení přední jelení krk recept jelen recepty pokrmy z jeleního masa jelení krk recepty jelenní maso recepty recepty s jeleního masa pokrm z jelena jelení recepty výpečky z jeleního masa jeleni jjelenní maso recepty jelení krk priprava
Suroviny: maso jelení, slanina uzená, máslo, mrkev, petržel, celer, cibule, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, koření hřebíček, tymián, ocet, cukr krystal, šťáva citronová, víno červené suché, marmeláda rybízová, jíška tmavá hotová, sůl, masox
Kostelecké jelení maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4wV2
9 názorů