Bramborová kaše (klasika)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 1. 2014 14:56
6. 1. 2014 14:32
6. 1. 2014 14:28
Majka8: myslím, že zizala: to tady krásně napsala (bez použití slovního základu "mix"), ale ujasněme si (resp. ujasněte si) zda šleháte či mixujete
***
Sranda (tragédie?) je, že ať jeden klikne kam chce, tak z 80% se brkaše MIXUJE!
Z. Pohlreichovi se musí ježit ffšechny vlasy http://bramborove-recepty.cz/bramborova-kase-podle...
6. 1. 2014 13:06
6. 1. 2014 12:35
6. 1. 2014 12:11
6. 1. 2014 11:03
6. 1. 2014 10:59
Opravdu brkaši mixujete?
6. 1. 2014 01:41
Alexiss:Já to mám nastejno,někdy kaši nemůžu rozmixovat,pořád tam jsou hrudky,ale je fakt o tom jaké brambory koupím,vím,že je několik druhů A B C ale jak to není na pytlíku napsané,tak nevímzrovna dnes jsem dělala kaši ze zbytků brambor od vánoc,br.salát byl vynikající,ale kaše se moc nepovedla
5. 1. 2014 17:01
5. 1. 2014 12:14
5. 1. 2014 11:14
5. 1. 2014 11:09
5. 1. 2014 10:49
Rozhodně chybí upozornění, že mléko musí být horké, jinak kaše zešedne a není hladká. Kmín dávám do vaření brambor, ale to zas záleží na každého zvyku. Jinak dávám máslo ohřát s mlékem do mikrovlnky, takže mají stejnou teplotu a máslo je rozpuštěné. Někdy obarvím kurkumou, dám brokolici, cibuli, bylinky, cokoli.
5. 1. 2014 10:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 5 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 7 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 3 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mini karbanátky frikadely jsou nejlepší z vepřového a hovězího masa. Pikantní chuť dodá hořčice, muškátový oříšek je krásně ovoní
Jak na fantastický pečený česnek, který vylepší chuť pomazánky i bramborové kaše? Takhle snadno se dělá
20 nejlepších příloh k masu a zelenině: Některé mohou být i hlavním jídlem
Další recepty
Tématické fráze: jak udělat bramborovou kaši jaké brambory na kaši hedvábná bramborová kaše jak správně udělat bramborovou kaši hedvábná kaše bramborová kaše jak udělat dobrou bramborovou kaši dobrá bramborová kaše jaké brambory na bramborovou kaši hladká bramborová kaše hladká bramborová kaše bramborova kase navod návod na bramborovou kaši jaký druh brambor na kaši bramborova kase jake brambory odrudy brambor na kasi jak se správně dělá bramborová kaše bramborová kaše recept jenzeny.cz co udělat z bramborové kaše
Suroviny: brambory, voda, mléko, sůl, máslo
Bramborová kaše (klasika)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX74
21 názorů