Tyrolské Gröstle
V Tyrolských Alpách najdete gröstle všude, jak na svazích v restauracích, tak v podhorských vesnicích. Najdete ho s mnoha obměnami, s vepřovým, hovězím i kachním restovaným masem. Někde přidávají do brambor majoránku nebo čerstvé bylinky.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nepíši přesné váhy surovin, všechno se připravuje v množství podle chuti a počtu strávníků.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 5. 2014 16:12
Moc pěkné, taky se mi líbí, že je vše bez gramáže a dál podle každého, wow, krása Andrejko, vyzkouším
30. 5. 2014 19:46
rychle a vyborne
25. 5. 2014 19:27
Tak to se mně líbí žádné vážení a jeto.
Já tomu to říkám vůžaves "žádné velké sra..
a PROTO dávám
Já tomu to říkám vůžaves "žádné velké sra..
a PROTO dávám
22. 5. 2014 10:09
Brambory mám moc ráda a tohle určitě spáchám , ale až budou vlastní. Musí to být velmi chutné Bravo Andrejko, další povedený recept +22
21. 5. 2014 17:12
Moc dobré jídlo
21. 5. 2014 08:49
Všem moc děkuji za komentíky a hodnocení Opravdu je to velice jedlá kombinace
20. 5. 2014 21:09
Nádhera!
20. 5. 2014 20:33
Velká dobrůtka +12
20. 5. 2014 19:47
Andri,mě by to rozhodně moc chutnalo
Dělávám podobně,jen místo tyrolšpeku používám obyčejný,někdy gazdovskou slaninu...prostě,co je zrovna k mání.A protože jsem lenoch,usnadňuji si to tímtohttp://www.toprecepty.cz/recept/14620-spekove-bram...
Mezitím se na pánvičce udělají volská oka a do 10minut hodujeme
Dělávám podobně,jen místo tyrolšpeku používám obyčejný,někdy gazdovskou slaninu...prostě,co je zrovna k mání.A protože jsem lenoch,usnadňuji si to tímtohttp://www.toprecepty.cz/recept/14620-spekove-bram...
Mezitím se na pánvičce udělají volská oka a do 10minut hodujeme
20. 5. 2014 19:43
Taky podobně dělávám s anglickou, jako rychlovku letní večeře.Je to moc dobré+netušila jsem "cizácký" název - asi ten schwarzwald to dělá super fotka Andrejko jako vždy.
20. 5. 2014 19:27
Jednoduché a krásné
20. 5. 2014 19:17
Takhle delame brambory s vajickem, nekdy se slaninou, nekdy bez, je to vyborne. Tady je vajicko pekne oddelene a v cele sve krase. Bod uz leti, tohle jidlo chutna uzasne
20. 5. 2014 17:15
Velice jedlá kombinace
20. 5. 2014 16:52
Kde sú zemiaky, to mi chutí
20. 5. 2014 15:19
Paráda!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Jak správně skladovat vejce? Do mrazáku patří jedině rozšlehaná
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!
Další recepty
Tématické fráze: tyrolske brambory tyrolske grostle tyrolský špek tyrolske recepty tyrolské brambory recept tyrolská pánev tyrolské grestle tyrolsky grostl tyrolsky špek recept grestle tyrolske jidlo tyrolský špek recepty tyrolske brambory se spekem a cibuli tyrolské zapečené brambory tyrolský chléb tyrolske jidla tyrolsky salat tyrolský chléb recepty k mani tirolské brambory
Suroviny: brambory, cibule, špek tyrolský, vejce, pepř mletý, sůl, olej
Tyrolské Gröstle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6zV
48 názorů