Ryba v žitném obalu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 058 kJ / 1 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,68 g |
Tuky | 33,46 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 739 mg |
Sodík | 687 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 162,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
insprace - www.labuznik.com, upraveno
Další recepty najdete na http://www.mlsoty.estranky.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 10. 2014 21:29
24. 10. 2014 16:39
24. 10. 2014 16:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 22 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 28 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 51 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: ryba v bylinkovém obalu a mouce steak smazeni obal v zitne mouce recept obal na ryby ryba v obalu obalena ryba obalená ryba pečená v troubě ryba v bylinkovém obalu obal na rybu jak dopéct rybu recept ryby v obale ryba bez obalu
Suroviny: treska, vejce, šťáva citronová, libeček, koření oregáno čerstvé, šalvěj čerstvá, sůl, pepř, mouka žitná, olej olivový, olej, brambory, celer řapíkatý, sůl, pepř, olej olivový, slanina anglická
Ryba v žitném obalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7Y0
3 názory