Neobvyklé řízky: naruby a ještě zapečené
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 626 kJ / 1 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 177,30 g |
Tuky | 84,65 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 2,95 g |
Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Fotopostup krok za krokem najdete na
http://www.hobbymanie.tv/clanek/znate-je-rizky-nar...
Pokrm připravila Marcela Matyášová, autorská práva vlastní Hobbymanie.tv
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2014 16:21
frejka55: jak vykrádamé? Hodně receptů je tam napečeno námi a na většinu ať už fotky nebo recept máme dovolení od autorek fotografií ke zveřejnění. Jediný problém byl s řezem macecha, který nám zaslal fanoušek a neověřili jsme si ho jestli je opravdu autorem. Tak nepište že vykradame ostatních. Znáte mnamkyrecepty.sk? Také čerpají z různých zdrojů. My jsme pekařky kontaktovali, zda máme jejich povolení ke sdílení.
18. 11. 2014 19:48
opravdu dobre moc chvalim ..
15. 11. 2014 17:23
Dnes jsme měli k obědu, moc dobré to bylo, bodík letí
13. 11. 2014 16:51
Tyto neobvyklé řízky neznámMoc se mi líbí
12. 11. 2014 13:53
Zajímavé jídlo, ukládám na vyzkoušení.
12. 11. 2014 13:15
Moc dobře to vypadá - po letech mi to připomnělo, že kdysi dávno maminka takto dělala řízky z králíka, po osmažení skládala do remosky na sebe, zalila šlehčkou, přidala máslo a pak ještě pekla
12. 11. 2014 10:45
Jardo nic si z toho nedělej hlupák se vždy najde co do všeho šťorá.
Dávám 5 bodíků
Dávám 5 bodíků
12. 11. 2014 01:06
Vykrádání je bohužel v dnešní době považováno za něco normální, dokonce snad je autor plagiátu "in". Mám zkušenosti ze zaměstnání, kde se někteří jedinci nestydí vydávat cizí myšlenky za vlastní (a hlavně to musí říct šéfovi dříve, než skutečný autor).
Různí autoři také svůj recept rozesílají na různé weby.
Tak stačilo vložit pouze do textu, že ... autorská práva k textu a fotografii vlastní ...
Na fotku pak odkaz uložit, jako na ostatní.
Jinak, když bude chtít nějaký šikula recept "obšlehnout", tak je to maličkost. Lehce změní ingredience, popř. změní gramáž, jako horní vrstvu přidá na plátky nakrájené brambory a pod. A bude hrdý na to, jak a autora doběhl.
Protože se za recepty nic neplatí, může vás pak hřát vědomí, že se recept líbí a popř. chutnal (blafy by nikdo nevykrádal).
Jen dál s dobrými recepty (než se jich zmocní nějaký všeuměl a vydá je knižně a ....).
Různí autoři také svůj recept rozesílají na různé weby.
Tak stačilo vložit pouze do textu, že ... autorská práva k textu a fotografii vlastní ...
Na fotku pak odkaz uložit, jako na ostatní.
Jinak, když bude chtít nějaký šikula recept "obšlehnout", tak je to maličkost. Lehce změní ingredience, popř. změní gramáž, jako horní vrstvu přidá na plátky nakrájené brambory a pod. A bude hrdý na to, jak a autora doběhl.
Protože se za recepty nic neplatí, může vás pak hřát vědomí, že se recept líbí a popř. chutnal (blafy by nikdo nevykrádal).
Jen dál s dobrými recepty (než se jich zmocní nějaký všeuměl a vydá je knižně a ....).
11. 11. 2014 17:34
ota: Ale ne, tady šlo jen o to deklarovat, že text i fotografie jsou autorské, tj. nejsou přebrané z cizích zdrojů. Ale upravíme to, pokud to dělá problém. (Máme v tomto směru špatné zkušenosti např. s anonymním Nejrecept.cz, který vykrádá všechny ostatní...)
11. 11. 2014 17:09
Zůstávám s pusou otevřenou.
Co myslel autor těmi autorskými právy? To snad za to, že si je udělám mu budu posílat autorské poplatky? Kam prosím?
Řízků naruby je tady hafo. Jen rozdíl je v konečné úpravě.
Co myslel autor těmi autorskými právy? To snad za to, že si je udělám mu budu posílat autorské poplatky? Kam prosím?
Řízků naruby je tady hafo. Jen rozdíl je v konečné úpravě.
11. 11. 2014 17:09
Recept si ukládám a dávám bodika
Jinak,myslím,že by měl být zařazen do “vepřové maso“ a ne “jiné maso“
Jinak,myslím,že by měl být zařazen do “vepřové maso“ a ne “jiné maso“
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: nejrecept řízek naruby zapečený nejrecept.cz zapečený řízek naruby řízky naruby zapečené se smetanou neobvyklé recepty trojobal naruby řízky v remosce zapečený rizek řízek naruby zapečený se smetanou řízky naruby mnamkyrecepty.sk králík naruby řízek obaleny naruby zapékané řízky rizky nar vepřový řízek naruby videorecept rizek naruby zapecene zapékané řízky naruby zapečené řízky z kralika
Suroviny: kýta vepřová, strouhanka, vejce, mouka polohrubá, sůl, pepř mletý, tuk na smažení, smetana sladká, kečup sladký, sůl, pepř mletý, vejce, máslo
Neobvyklé řízky: naruby a ještě zapečené
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xNQr
11 názorů