Kanec na provensálské hořčici
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 3 685 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,01 g |
Tuky | 45,91 g |
Vláknina | 10,18 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 616 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 11,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Fotku přídám dnes, až to nandám na talíř (vařil jsem včera večer). http://clupmi.blog.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2014 12:04
25. 11. 2014 12:00
25. 11. 2014 11:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 4 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 10 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 10 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 12 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 48 minutami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 1 hodinou
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 1 hodinou
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 2 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 2 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 2 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 3 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Co jedli vojáci v Normandii? Konzervy i nápoje v prášku nebo čokoládové tyčinky s povlakem proti jedovatým plynům
Kulajda podle babičky Pepy Nemravy: Voní houbami a máslem a díky vývaru má fantastickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: divočina na hořčici divočák recepty kanec recept recepty divočák recepty z divočáka kanec sadlo recepty kanci v horcici kančí kýta v tlakovém hrnci mammita paprika kanec v tlakovém hrnci
Suroviny: plecko kančí, hořčice provensalská, beraní rohy, pepř černý, paprika sušená sladká, vegeta, bujón zeleninový, paprika čerstvá bílá, rajče cherry, sádlo, sůl
Kanec na provensálské hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xBqJ
3 názory