Hovězí kližka v ovocné šťávě
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 853 kJ / 1 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,53 g |
Tuky | 33,51 g |
Vláknina | 15,81 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 44,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud to vydržíme a necháme takto připravené maso uležet do druhého dne, chutě se krásně spojí a je to vážně bašta :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2014 12:10
10. 12. 2014 12:09
lubinka:brambory byly uvařené den předem ve slupce a poté na větší pánvičce s malým množstvím rozehřátého oleje prudce osmažené po obou stranách do zlatavé barvy
9. 12. 2014 10:41
No, záleží na tom, co si jeden každý představuje pod pojmem "chleba"
U tohoto jídla bych, v případě možnosti volby, dal přednost spíše bílému chlebu (pečivu)
9. 12. 2014 10:23
9. 12. 2014 00:37
8. 12. 2014 22:12
8. 12. 2014 19:16
8. 12. 2014 16:56
Budu se opakovat, ale moc by mi chutnalo.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 13 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 1 minutou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 14 minutami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 2 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 2 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 2 hodinami
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Další recepty
Tématické fráze: hovězí kližka recepty hovězí kližka recept hovězí kližka hovězí na šťávě klizka recept kližka recepty hovězí recepty recepty z hovězí kližky hovězí klizka v ovocné omáčce recepty na hovězi kližku hovězí kližka - recepty pomalu dušena hovězí klížka recepty z hovězí kližka recepty klizka recepty z kližky recept hovězí na štávě recept hovězí klížka recept na hovězí kližku recept na hovězí kližka hovezi s ovocem
Suroviny: kližka hovězí, šťáva pomerančová, kůra pomerančová, zázvor mletý, feferonka, cibule, česnek, olej, sůl, pepř mletý
Hovězí kližka v ovocné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7wLG
8 názorů