Vepřový hořčičný plátek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 676 kJ / 1 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,25 g |
Tuky | 112,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 23,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2015 02:37
1974andrea: Andrejko,mám v mrazáku už dost dlouho paneneku,myslíš že bych ji na tento recept mohla použít a jak dlouho ji péct?Připadá mně recept dost dobrý,jen to nějak s panenkou neumím
7. 1. 2015 14:23
1974andrea:Dělala jsem to z vepřové plece a po 40min.to bylo krásně měkké Samozřejmě je lepší to zkusit a kdyžtak nechat péct o chvilku déle
7. 1. 2015 13:42
Těch 40 minut je dostačující? Bylo by dobré napsat o jaký druh vepřového masa se jedná, krkovice, kýta, plec, panenka? U všeho myslím je doba pečení, aby bylo měkké, rozdílná Ale dobré to bude
7. 1. 2015 13:07
zizala:omlouvám se,už tam je HOŘČICE
7. 1. 2015 13:04
zizala: Asi to je nějaká jiná.
7. 1. 2015 12:51
Ta hořTice je ještě v postupu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 9 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 12 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 40 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 46 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho péct vepřové plátky vepřove platky z hořcicí veprovy platek vepřové plátky s nočky vepřové plátky na hořčici jak dlouho péct maso na plátky jak dlouho pect platek veproveho masa vepřové plátky s hořčicí horcicne platky vepřové plátky s noky jak dlouho pect veprovy platek veprovy platek s hořčičná omáčka vepřový plátek v hořčičné omáčce smažený vepřový plátek na smetaně
Suroviny: maso vepřové, hořčice, pepř bílý, sůl, cibule, smetana ke šlehání, sýr tvrdý
Vepřový hořčičný plátek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqRy
6 názorů