Zapečené žampiony s Nivou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 406 kJ / 1 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,95 g |
Tuky | 125,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 3,65 g |
Sůl | 9,10 g |
Sacharidy | 11,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Normálně žampionové hlavičky plním a zapékám. Ale dnes se mi nechtělo, venku bylo krásně, potřebovala jsem osázet skleník, a tak jsem si ulehčila práci. Směs, kterou bych jindy napěchovala do kloboučků, jsem nasypala na rozkrájené hlavičky a zapekla s nivou a trochou smetany. No, lahůdka :-D Žampiony byly krásně šťavnaté a vznikl vynikající sosík. K tomu jsem si dala bagetku a úplně mi to stačilo.
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 4. 2015 14:59
11. 4. 2015 12:56
10. 4. 2015 23:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 56 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Zapečený camembert je rychlá dobrota skoro bez práce. Videonávod vám ukáže postup
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: zapečené žampiony s nivou žampiony zapečené s nivou žampiony s nivou plněné žampiony zapečené s nivou zapekane zampiony s nivou zapékané žampiony plněné nivou těstoviny s nivou a žampiony žampiony plněné nivou plněné žampiony nivou zapečené žampiony plněné žampiony s nivou recept na zapečené žampiony zampiony niva zapečený žampiony s nivou zapečené žampiony s nivou a smetanou zapecene testoviny s nivou a žampiony žampion s nivou zapečene žampiony z nivou zapečené těstoviny s nivou zampiony s nivou recept
Suroviny: žampióny, slanina, cibule, sýr niva, česnek mědvědí, tymián sušený, smetana, máslo
Zapečené žampiony s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5r5A
3 názory